Neler Yeni

PC'de Ne oynamalıyım?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Yunus Şahin
Yeni sistem dizdim ama oyun oynayasım gelmiyor artık. PC'de çok otururum ama tarayıcı da gezip duruyorum sadece.

Bir oyuna başlayım diyorum sıkıcı gelip daha başlamadan bitiriyorum.

Çizgisel, beni yönlendiren oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. God Of War, Last Of Us, Uncharted gibi beni kendi seçtiği yoldan götüren oyunlar daha çok ilgimi çekiyor. Ben karman çorman, karışık yerlerden gitmeyim istiyorum. Bu tarz çizgisel oyunlar hangisidir?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Yeni sistem dizdim ama oyun oynayasım gelmiyor artık. PC'de çok otururum ama tarayıcı da gezip duruyorum sadece.

Çizgisel, beni yönlendiren oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. God Of War, Last Of Us, Uncharted gibi beni kendi seçtiği yoldan götüren oyunlar daha çok ilgimi çekiyor. Ben karman çorman, karışık yerlerden gitmeyim istiyorum. Bu tarz çizgisel oyunlar hangisidir?
Benim ilk oynadığım oyun Hitman olmuştu. 2012'ye kadar olanları oynadım, bazılarını beğenmediğim için yarıda bıraktım ama en sevdiğim son oynadığım Absolution olmuştu. Sonrasında eski Call of duty Mw serisini bitirmiştim. Call of duty olmasa da Hitman serisine bakmanı öneririm.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ilk oynadığım oyun Hitman olmuştu. 2012'ye kadar olanları oynadım, bazılarını beğenmediğim için yarıda bıraktım ama en sevdiğim son oynadığım Absolution olmuştu. Sonrasında eski Call of duty Mw serisini bitirmiştim. Call of duty olmasa da Hitman serisine bakmanı öneririm.

Cod bitirdim de Hitman'a bakacağım.

Bu oyun açık dünya değil mi? İstediğim her yere gidebilirim sanırım. Ben bunu istemiyorum işte.

xTURANN

80+ Silver
BF1 ya da BF 2042'ye bir şans vermelisiniz.

BF1 : Hikayesi ve Multiplayer'ı çok güzel oyun.
BF 2042 : Hikayesi yok sanırım da Multiplayer'ı, oyun farklı yılda geçtiği için çok iyi. Silahlar falan.

Her iki oyunda da, kasmanız gereken çok şey var. Silah, rol v.b
Zaten bunları yaparken eğleniyorsunuz.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BF1 ya da BF 2042'ye bir şans vermelisiniz.

BF1 : Hikayesi ve Multiplayer'ı çok güzel oyun.
BF 2042 : Hikayesi yok sanırım da Multiplayer'ı, oyun farklı yılda geçtiği için çok iyi. Silahlar falan.

Her iki oyunda da, kasmanız gereken çok şey var. Silah, rol v.b
Zaten bunları yaparken eğleniyorsunuz.

Daha çok hikayeli seviyorum ama bilemedim mp oyunları.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
RDR2.

Ilar

80+ Bronze

Sana 2 tavsiyem var:
1-) Metro Serisi
2-) Hotline Miami serisi
Cizgisel ve hikaye akışı gerçekten iyi olan oyunlar. Türkçe yamaları da mevcut

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Yunus Şahin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç