PC'de sosyalleşme mecraları

offf.. o zaman oyle yazardi daha ne uzatiyorsun ki anlamadim, bayagi olmuyor farkindaysan sonradan platform onerisi istemis eger nasil sosyallesmek ile ilgili bir istegi varsa ayni zamanda onu da araya eklerdi bu yuzden farkli anlamlar arama, adamin yazdigi sey bu direkt ustelik sen de adamin nasil sosyallesecegi ile ilgili bir sey yazmamissin ne diyorsun sen gozunu seveyim
bizim kafa yapılarımız çok farklı, ben direk bende aynı durumu yaşıyorum gel sohbet edelim dedim, sadece egonuzu anlamış değilim up uzun ezmek için yazmaya yazıyorsunuz ama iki nerede, nasıl sosyalleşilir yazmıyorsunuz, garip.

bizim kafa yapılarımız çok farklı, ben direk bende aynı durumu yaşıyorum gel sohbet edelim dedim, sadece egonuzu anlamış değilim up uzun ezmek için yazmaya yazıyorsunuz ama iki nerede, nasıl sosyalleşilir yazmıyorsunuz, garip.
''ben direk bende aynı durumu yaşıyorum gel sohbet edelim dedim'' dogru ve o soruya cevap degil, ''up uzun ezmek için yazmaya yazıyorsunuz'' adam bana direkt sen interneti olan bir bosluk musun? diye dalga geciyor ama ona da tamam ''nasıl sosyalleşilir yazmıyorsunuz, garip.'' adam bunu yazmiyor aslinda ama bunu niye dedin bilmiyorum, kronoloji direkt yanlis

''ben direk bende aynı durumu yaşıyorum gel sohbet edelim dedim'' dogru ve o soruya cevap degil, ''up uzun ezmek için yazmaya yazıyorsunuz'' adam bana direkt sen interneti olan bir bosluk musun? diye dalga geciyor ama ona da tamam ''nasıl sosyalleşilir yazmıyorsunuz, garip.'' adam bunu yazmiyor aslinda ama bunu niye dedin bilmiyorum, kronoloji direkt yanlis
sana iyi geceler uzamasının anlamı olacağını düşünmüyorum sizin gibi insanlar bizim gibi insanlardan uzak olsun.

sana iyi geceler uzamasının anlamı olacağını düşünmüyorum sizin gibi insanlar bizim gibi insanlardan uzak olsun.
tombik kusura bakma da uzatacagini da dusunmuyorum zaten, paso her dedigine mantikli bir cevabim var ustune beni egolu sanman icin de pek bir sebebin yok sonlara dogru zaten dediklerin de iyice anlam butunlugunden kopmaya basladi bence de yat uyu iyi geceler sana

tombik kusura bakma da uzatacagini da dusunmuyorum zaten, paso her dedigine mantikli bir cevabim var ustune beni egolu sanman icin de mantikli bir sebep yok sonlara dogru zaten dediklerin de iyice anlam butunlugunden kopmaya basladi bence de yat uyu iyi geceler sana
ya şu egoya bak egolu değilim derken bile nasıl egon konuşuyor senin örtünün içinde klavyeye tıklayan minnacık parmaklarını yerim hahaha :D zaten sizin gibiler kendini her konuda (gözlüklerini düzelterek) BeNiM hErŞeYe cEvAbIm VaR olarak görür siz ego dolu hayatlarınızı yaşamaya devam edin, valla iyiki yalnızızda hayatımızda sizin gibi insanlar yok bu kadarını diyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hadi yat uyu sütünü içmeyide unutma

ya şu egoya bak egolu değilim derken bile nasıl egon konuşuyor senin örtünün içinde klavyeye tıklayan minnacık parmaklarını yerim hahaha :D zaten sizin gibiler kendini her konuda (gözlüklerini düzelterek) BeNiM hErŞeYe cEvAbIm VaR olarak görür siz ego dolu hayatlarınızı yaşamaya devam edin, valla iyiki yalnızızda hayatımızda sizin gibi insanlar yok bu kadarını diyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hadi yat uyu sütünü içmeyide unutma
komik. egom olsa bile sana karsi bunu gostermek istemiyorum o kadar sıktın ki cunku, argumaninin olmamasini dile getirmem ve anlam butunlugunu koruyamadigini soylemem bir ustunluk belirtisi degil, ben de bilirim yoksa ileri geri konusmayi, hakli olmam da bir ego belirtisi degil eger hakli degilsem de bunu dile getiremedin ne yapmaliyim tombigim? seni ciddiye alip cevap veriyorum sen konuyu alakasiz yerlere cekip vurmaya calisiyorsun surekli "senin örtünün içinde klavyeye tıklayan minnacık parmaklarını yerim hahaha" vay be... bana egoya bak diyen insanin dedikleri biraz hayret verici dogrusu

komik. egom olsa bile sana karsi bunu gostermek istemiyorum o kadar sıktın ki cunku, argumaninin olmamasini dile getirmem ve anlam butunlugunu koruyamadigini soylemem bir ustunluk belirtisi degil, ben de bilirim yoksa ileri geri konusmayi, hakli olmam da bir ego belirtisi degil eger hakli degilsem de bunu dile getiremedin ne yapmaliyim tombigim? seni ciddiye alip cevap veriyorum sen konuyu alakasiz yerlere cekip beni haksiz gostermeye calisiyorsun surekli "senin örtünün içinde klavyeye tıklayan minnacık parmaklarını yerim hahaha" vay be... bana egoya bak diyen insanin dedikleri biraz hayret verici dogrusu
eğer argümanın yok diyorsan şu sohbeti tekrar bi ilk sayfadan aç benim yazdıklarımı tek tek bi baştan oku bence gayette argümanım sağlam, diyorumki bu arkadaş büyük ihtimalle sosyalleşebileceğim bi mecra söyleyin dememiştir çünkü discordu instagramı vs. büyük ihtimalle biliyordur zaten kendide diyorki bilgisayarda zaman geçirirken biriyle sohbet etmek istiyorum, konuda dedikleriyle nasıl nerede sosyalleşirim gibi bir şeye çıkıyor, bakıyorumda yavaştan kullanıcı adıyla alay edilmeyede başlanmış farkındaysan seninle sadece bu cevabımdan önce alay ettim çünkü ciddi olmayan bi kullanıcı adını sohbete katan biri yavaştan tutuşmaya başlamıştır :D

eğer argümanın yok diyorsan şu sohbeti tekrar bi ilk sayfadan aç benim yazdıklarımı tek tek bi baştan oku bence gayette argümanım sağlam, diyorumki bu arkadaş büyük ihtimalle sosyalleşebileceğim bi mecra söyleyin dememiştir çünkü discordu instagramı vs. büyük ihtimalle biliyordur zaten kendide diyorki bilgisayarda zaman geçirirken biriyle sohbet etmek istiyorum, konuda dedikleriyle nasıl nerede sosyalleşirim gibi bir şeye çıkıyor, bakıyorumda yavaştan kullanıcı adıyla alay edilmeyede başlanmış farkındaysan seninle sadece bu cevabımdan önce alay ettim çünkü ciddi olmayan bi kullanıcı adını sohbete katan biri yavaştan tutuşmaya başlamıştır :D
yok hatta bayagi baydim, "nasil" demiyor "nerede" diyor ilk basta sosyallesmek istediginden sonra da sosyallesmek icin uygulama istediginden bahsediyor kendini iyi ifade edememis olabilir cok da umurumda degil acikcasi ve kullanici adinla alay etmiyorum... senin ismin tombik ama madem bunu alay olarak nitelendiriyorsun demem, ben bunu az once de dedim ki git ilk mesaji tekrar oku bayagi "nasil" bir kelime bile yok "var mi?" diyor anlami oraya da getirmek istemiyor ki... bir de bana sutunu ic diyen birisisin ne bu tutusmaya basladigimi dusundugun icin mi? sadece anlamsiz

yok hatta bayagi baydim, "nasil" demiyor "nerede" diyor ilk basta sosyallesmek istediginden sonra da sosyallesmek icin uygulama istediginden bahsediyor kendini iyi ifade edememis olabilir cok da umurumda degil acikcasi ve kullanici adinla alay etmiyorum... senin ismin tombik ama madem bunu alay olarak nitelendiriyorsun demem, ben bunu az once de dedim ki git ilk mesaji tekrar oku bayagi "nasil" bir kelime bile yok "var mi?" diyor anlami oraya da getirmek istemiyor ki... bir de bana sutunu ic diyen birisisin ne bu tutusmaya basladigimi dusundugun icin mi? sadece anlamsiz
sen cidden tartışmada bi adım üste çıkmak için bunu açıkça söyleyecem kıçını yırtıyorsun bu tartışma günlerce bile sürer sen bi üste çıkmak için sürdürürsün bunu anladım, peygamberimizin şuanda yaşadığımız durum için çok uygun bir sözü var (sağ yanağına biri tokat atarsa ona karşılık verme, sol yanağını da ona çevir) hadi sen haklı olmuş ol belkide yaşın küçüktür mutlu olursun iyi geceler bitsin artık tartışma :D

sen cidden tartışmada bi adım üste çıkmak için bunu açıkça söyleyecem kıçını yırtıyorsun bu tartışma günlerce bile sürer sen bi üste çıkmak için sürdürürsün bunu anladım, peygamberimizin şuanda yaşadığımız durum için çok uygun bir sözü var (sağ yanağına biri tokat atarsa ona karşılık verme, sol yanağını da ona çevir) hadi sen haklı olmuş ol belkide yaşın küçüktür mutlu olursun iyi geceler bitsin artık tartışma :D
yok oyle bir sey madem dediklerime mantikli cevabin yok susup oturacaksin yerinde bana egolu diye laf atan hep sensin, az once bayagi dedigin seye cok kibar bir dille cevap verdim ama sen bunu yediremiyorsun sadece, bu tartisma gunlerce surer cunku cevabini verdigim bir seyi az once bana tekrar sundun ve tekrar cevap verdim boyle yapmaya devam edersen tabii ki gunlerce surecek ben seninle tartismaya girmek istemedim ki ben "rahat ol, gerekirse tavsiye veririz" dedim birden vay be ne egolusunuz deyip durdun ilk topu sen attin bense karsilik verdim madem oyle ben de bir soz soyleyeyim... ne kadar klise olursa olsun her zaman ornek veririm imam gazaliden "Cahillerle tartışmayın. Ben hiç galip gelemedim." bende gelemedim agabey... merak ettim ne yapayim... dedim zaten daha ilerlemez bu tartisma hadi iyi geceler

Bak ben az önce banlanan tombik kullanıcı adlı hesabın sahibiyim, bu hesabıda sırf yeniden banlanmak ama bu forumla ilgili açıkça düşüncelerimi paylaşmak için açtım, öncelikle bu forumun a m ına koyayım bunu şakasız söylüyorum ülkemizde gördüğüm en toksik insanların içinde bulunduğu forumdur bu forum, ve sende bunun bi örneğisin şu konudaki diğer tüm toksiklik yapan insanlar dururken gelip beni sırf a mk yazdığım için banladılar, özellikle sana gelecek olursam sevgili kuversa (yok oyle bir sey madem dediklerime mantikli cevabin yok susup oturacaksin yerinde bana egolu diye laf atan hep sensin) başından beri sana ciddi şekilde argümanlarımla mantıklı cevaplar verdim ki bence cidden ben kendim haklıyım siz toksik insanlarsınız ve hiç bir şeyi ciddiye almıyorsunuz şimdi anlayacağın şekilde konuşayım senin profil fotoğrafındaki midillinin sülalesini ******* elinde tuttuğu turtalara y a rrağımı lap lap vurayım ve sen o hesabın kullanıcısı seninde g ötünü ******* hadi şimdi bir kez ve son kez şu a m ına kodumun toksik dolu b oktan forumundan beni banlayın bir daha asla bu foruma geri dönmeyeceğim .
senin hakli oldugun bir yonunun oldugunu sanmiyorum pek basit bir tartismaya bile gelemeyip sinir ataklari gecirdin "sohbete katan biri yavaştan tutuşmaya başlamıştır" ve evet kufure basvurmaya da baslamissin, cirkin ordek yavrusu seni... bu forumun kurallari belli ayrica 19.kurali da asiyorsun ama ne diyeyim artik durumun icler acisi "hiç bir şeyi ciddiye almıyorsunuz" ben bunlarin cevabini zaten verdim sen anlamiyor musun beni?

Şu an kullanmasam bile:

Bir aralar Google Play'den anonim sohbet etme programları indiriyordum... Pek düzgün insan olmadığı için silmiştim. Öylesine troll yapmak için girebilirsiniz ama hiç ciddi konuşacak birini bulabileceğinizi sanmıyorum.

Belki tartışma bile çıkabilir. Önce ki sayfada ki mesajlar gibi.

Discord üzerinden hem arkadaşlarla ticaret yapıyorum hem de sohbet ediyorum

Geri