Kuversa
80+
- Reaksiyon skoru
- 215
tamam da sen hicbir sey yazmamissin? ''yaz sohbet edelim'' ben onu da onerdim sen rahat olyazmasan daha iyiydi içini kustun
tamam da sen hicbir sey yazmamissin? ''yaz sohbet edelim'' ben onu da onerdim sen rahat olyazmasan daha iyiydi içini kustun
bende bulamıyorum gel sohbet edelim yazdımtamam da sen hicbir sey yazmamissin?
iste ben onu da yazdim technopati bile onerdim + olarak, sen icini ferah tut sorarsa daha detaylisini da veririzbende bulamıyorum gel sohbet edelim yazdım
kendinizi üstün görüyorsunuz ama komik insanlarsınıziste ben onu da yazdim technopati bile onerdim + olarak, sen icini ferah tut sorarsa daha detaylisini da veririz
yoo argumanin da yok ki gayet anlatmisim hatta abartmiyorum sen kendini bana kiyasla daha ustun goruyorsundur 7-8 platform onermeme ragmen kendi ''yaz sohbet edelim' ini benim onergelerimle bir tutuyorsun cok uzucu bir durum cunku gercekten ici bomboskendinizi üstün görüyorsunuz ama komik insanlarsınız![]()
inan sohbeti baştan okuyan biri nasıl karşınızdakini ezmeye çalıştığınızı anlar kendinizi zeki sanmayın açık şekilde toksiklik yapıyorsunuzyoo argumanin da yok ki gayet anlatmisim
oyle bir sey yok iste hakkimi da yiyorsun benim sana karsi bir dusmanligim da yok ki, komik olmasa bile(ki bence komik) 3 kelimelik bir mesaj yazdim bunu yazdigim icin konu diger insanlarin onune de cikti sonra adam bana komple kocaman bir nefret floodu atti ve ben karsilik verince egolu oluyorum adam bana ''yoksa internet erişimi olan bir boşluk musun?'' diyor ben de saldirganlik gostersem mesajlarimda neyse de 3 kelimelik yazi ya sanki adam ''ciddi olur musunuz'' dese ben zaten dogru duzgun yazarim aklimdaki platformlari, soyle dusun belki senin bu konuyu gormen bile bu adamin ben ve mahmuta bir sey yazmasiyla olustu yani bir nevi ise yaradiinan sohbeti baştan okuyan biri nasıl karşınızdakini ezmeye çalıştığınızı anlar kendinizi zeki sanmayın açık şekilde toksiklik yapıyorsunuz
arkadaş neden alay etmek için böyle bir konu açsın bu forum troll forumu mu? burası sirkte karşında palyanço mu var ciddi bir konuya neden alay edercesine cevap yazarsınoyle bir sey yok iste hakkimi da yiyorsun benim sana karsi bir dusmanligim da yok ki, komik olmasa bile(ki bence komik) 3 kelimelik bir mesaj yazdim bunu yazdigim icin konu diger insanlarin onune de cikti sonra adam bana komple kocaman bir nefret floodu atti ve ben karsilik verince egolu oluyorum adam bana ''yoksa internet erişimi olan bir boşluk musun?'' diyor ben de saldirganlik gostersem mesajlarimda neyse de 3 kelimelik yazi ya sanki adam ''ciddi olur musunuz'' dese ben zaten dogru duzgun yazarim aklimdaki platformlari, soyle dusun belki senin bu konuyu gormen bile bu adamin ben ve mahmuta bir sey yazmasiyla olustu yani bir nevi ise yaradi
alay etmek icin actigini demiyorum ki zaten ben, konunun ciddi olmadigini dusunme sebebim zaten ortada ve alay edercesine bir cevap da vermedim(vermis olsam bile buna esit pay derdim) ama eger verdigimi dusunuyorsa amacim kesinlikle o degildi, dedigim gibi ''siz ici bos bir makine misiniz?'' gibi absurd laflar etmek yerine dogrudan ''ciddi olun'' da dese tamam, ugrasir mi peki gram umurumda degil ama 3 kelimeden birisini direkt ''vayy egon da tavanmis'' diye damga vurmak ayri komik ''neden alay etmek için böyle bir konu açsın'' ben bunu demiyorum ben diyorum ki bombos bir konu acmis ve ben de buna gore bir yorum yaptim ve yaptigim yorum ona ragmen mizahiarkadaş neden alay etmek için böyle bir konu açsın karşında palyanço mu var ciddi bir konuya neden alay edercesine cevap yazarsın
neden bomboş bir konu olsun konu değilde sakın sen boş olmayasın, sen sosyal birisin arkadaş çevren var kolay arkadaş ediniyorsun diye herkesin böyle olduğu anlamına gelmezalay etmek icin actigini demiyorum ki zaten ben, konunun ciddi olmadigini dusunme sebebim zaten ortada ve alay edercesine bir cevap da vermedim(vermis olsam bile buna esit pay derdim) ama eger verdigimi dusunuyorsa amacim kesinlikle o degildi, dedigim gibi ''siz ici bos bir makine misiniz?'' gibi absurd laflar etmek yerine dogrudan ''ciddi olun'' da dese tamam, ugrasir mi peki gram umurumda degil ama 3 kelimeden birisini direkt ''vayy egon da tavanmis'' diye damga vurmak ayri komik ''neden alay etmek için böyle bir konu açsın'' ben bunu demiyorum ben diyorum ki bombos bir konu acmis ve ben de buna gore bir yorum yaptim ve yaptigim yorum ona ragmen mizahi
cunku 2 dakika dusunerek zaten bulabilecegin cevaplar bunlar googleyi actigin zaman ilk girdigin sey youtube felan filan ustelik adam nasil sosyallesirim demiyor mecralari soyleyin diyorneden bomboş bir konu olsun konu değilde sakın sen boş olmayasın, sen sosyal birisin arkadaş çevren var kolay arkadaş ediniyorsun diye herkesin böyle olduğu anlamına gelmez
offf.. o zaman oyle yazardi daha ne uzatiyorsun ki anlamadim, bayagi olmuyor farkindaysan sonradan platform onerisi istemis eger nasil sosyallesmek ile ilgili bir istegi varsa ayni zamanda onu da araya eklerdi bu yuzden farkli anlamlar arama, adamin yazdigi sey bu direkt ustelik sen de adamin nasil sosyallesecegi ile ilgili bir sey yazmamissin ne diyorsun sen gozunu seveyiminsanın canı sıkılıyor biriyle sosyalleşmek istiyor diyor sence bu nasıl sosyalleşirim demekle aynı şey olmuyor mu