Ekran kartını alıp ne yapacam bende laptop var. Param var zaten istesem PC alırım ama YKS var alsam kullanamamDostum bence geforce now alacağına ikinci el ekran kartı al ben sarı siteden aldım. Daha uyguna geliyor. Oyun oynamak için para ödemek tuhaf bence. (GamePass hariç)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop ile yurttaki arkadaşla iyi gidiyordu.
Heykeline beton yetmezAlıntıyı görüntüle
bilader seninki kaç milyon terabayt
bir haftalık 2-3 tane kod vardı bende gistten almıştım duruyorsa atarım sana kanka kullanmıyom
hocam cs nasıl global offensive
Pardon ben masaüstü kullanıyorsun sandım. Benim de sınavım var ama ikinci el çok pahalı olmadan alayım diye düşündüm.Ekran kartını alıp ne yapacam bende laptop var. Param var zaten istesem PC alırım ama YKS var alsam kullanamam
Heykeline beton yetmez
Warframe ama baya vakit alıyorESCAPE FROM TARKOV sadece güzel bir oyun öneriniz var ise online arkadaşlarla böyle kasılıp ilerleyebileceğim fps ya da mmorpg olabilir ptw olmasın sadece
nası oyun yok ?CS2 - WOT - NFS HEAT
Piyasada oyun yok
Hepsini oynadım yeni çıkacakları bekliyorumnası oyun yok ?
AçsanaHocam aşırı güzel walpaper engine den kullanıyom tavsiye ederim.
Steam Workshop::Star Wars Battlefront II: Battle of Kamino
steamcommunity.comisteyen olursa diğer arkaplanları bir konu olarak açarım. Öneri postu niyetine.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben Geforce Experience'den çekip attım, Masaüstü kısayol olarakda atabilirsiniz, Fotodaki oyunlar PC de yüklü oyunlardır.
360 oyunu yükleme kalkarsam 6 tb disk yer kalmazAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben Geforce Experience'den çekip attım, Masaüstü kısayol olarakda atabilirsiniz, Fotodaki oyunlar PC de yüklü oyunlardır.