PC'den cızırtı sesi geliyor Fareyi Hareket ettirince gidiyor

Alt F4

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba iyi günler PC yi açıp şifremi girdikten sonra anakartın ordan işlemcinin sol tarafından Cızırtı sesi geliyor ve anlamadığım bir şekilde Fareyi hareket ettirdiğim süre boyunce bu ses kesiliyor arka egzoz ve işlemci soğutucunun fanlarını elimle durdurdum ama ses fanlardan değil sanırım kaç gündür bu sesi yok etmenin yollarını arıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart : Gigabayt A620M H
Ekran Kartı : Gigabayt RX7700XT
İşlemci : Ryzen 5 7600

Merhaba iyi günler PC yi açıp şifremi girdikten sonra anakartın ordan işlemcinin sol tarafından Cızırtı sesi geliyor ve anlamadığım bir şekilde Fareyi hareket ettirdiğim süre boyunce bu ses kesiliyor arka egzoz ve işlemci soğutucunun fanlarını elimle durdurdum ama ses fanlardan değil sanırım kaç gündür bu sesi yok etmenin yollarını arıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart : Gigabayt A620M H
Ekran Kartı : Gigabayt RX7700XT
İşlemci : Ryzen 5 7600
valla bende de oluyordu o hacı anlamadım nedenini şuan yok bende de ekran kartının coilwhine sesi değişiyor du :D

herhangi bir şey yaptınızmı sesin gitmesi için
yok bu aralar gelmiyor format attım o sorunu üstüne 3 4 kez belki driver falan neden oluyordur birde mouse değiştirdim ondan da olabilir belki

Cw sesi muhtemelen

Anakarttan gelmez hocam o. Ekran kartından geliyordur

Ekran kartından gelse daha belli olur, Ramlardan yazma sesi geliyor olabilir bana çok oluyordu. Anakartın üst kısmında(işlemcinin) etrafında arayıp duruyordum.

Ekran kartından gelse daha belli olur, Ramlardan yazma sesi geliyor olabilir bana çok oluyordu. Anakartın üst kısmında(işlemcinin) etrafında arayıp duruyordum.
zaten ses yukarlardan geliyor hocam fanlarıda kontrol etdim ondanda değilde bunun bir çözümü varmıdır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha birde kablo değişimi yaptım ses biraz daha azaldı onuda söyleyeyim

CW'nin çözümleri zordur üstelik ram'dan geliyorsa hiç bilmiyorum, ben en son çıkartıp uçlarını fln silgiyle siliyordum temizliyordum, bir süreliğine gidiyordu o da denk geliyordu büyük ihtimalle sonra geri geliyordu. Bu normal bir şey, ekran kartı cw'sinden daha rahatsız edici bir şey değil. Bence görmeden gelmeye çalış :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart VRM leride ses yapıyor olabilir, emin bile değiliz ki :ROFLMAO:

CW'nin çözümleri zordur üstelik ram'dan geliyorsa hiç bilmiyorum, ben en son çıkartıp uçlarını fln silgiyle siliyordum temizliyordum, bir süreliğine gidiyordu o da denk geliyordu büyük ihtimalle sonra geri geliyordu. Bu normal bir şey, ekran kartı cw'sinden daha rahatsız edici bir şey değil. Bence görmeden gelmeye çalış :ROFLMAO:
zaten kasa masamın altında sadece çok sesiz zamanlarda kulaklık takmadığımda duyuyorum
performasa ve pc ye bir zararı yoksa çok kafama takmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri