Neler Yeni

PC'den Konsola Oyun Aktarımı

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
Diyelim ki Xbox Series X veya Playstation aldım. (aynen karşim aldın bak) Şuan steam ve epicde sahip olduğum bazı oyunları bu konsollarda oynayabilir miyim yoksa illa sadece Playstation ya da Xbox özel bir daha mı satın almam gerek? Kastettiğim oyunlar Rainbow Six, GTA V, Hunt Showdown tarzı konsola da oyun üreten Rockstar, Ubisoft, EA, CryTek gibi firmaların oyunları.

Bir de Xbox ile Steam oyunlarına ve kütüpanesine erişilebilecek gibi bir söylenti var bunun doğru olma ihtimali var mı acaba?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Diyelim ki Xbox Series X veya Playstation aldım. (aynen karşim aldın bak) Şuan steam ve epicde sahip olduğum bazı oyunları bu konsollarda oynayabilir miyim yoksa illa sadece Playstation ya da Xbox özel bir daha mı satın almam gerek? Kastettiğim oyunlar Rainbow Six, GTA V, Hunt Showdown tarzı konsola da oyun üreten Rockstar, Ubisoft, EA, CryTek gibi firmaların oyunları.

Bir de Xbox ile Steam oyunlarına ve kütüpanesine erişilebilecek gibi bir söylenti var bunun doğru olma ihtimali var mı acaba?
aktarılmıyor diye biliyorum bro

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
microsoft store oyunları gider sadece xbox için

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rainbow six ubisoft hesabı ile bile mi oynanmıyor?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı

Steam multi platform deil yani konsollar bakimindan yoksa geforce nowda falan var epicte de bildigim kadariyla kendi yaptigi oyunlari zaten oynayabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom