Neler Yeni

🔥PCH Attack - i5 12500 RTX 3070 18.899,83TL

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
İyi gibi

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Alınabilir yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al sat yapıyorum ama bu sistem al sat için uygun değil gibi bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz
ustam 9bine 3070 bulunuyor mining çöktüğünden dolayı. kapalı kutu bile var. hatta mining cıkması olsa bile garantililer benim icin pnyden iyidir. kesin bu kart da kuş gibi içi boş bir kart. rgbyi tek fana ortaya koymaları zaten acıklıyor her şeyi

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
i5 12500 amd tarafinda hangi islemcinin rakibi acaba

GazzeliAtalay

80+ Bronze
ustam 9bine 3070 bulunuyor mining çöktüğünden dolayı. kapalı kutu bile var. hatta mining cıkması olsa bile garantililer benim icin pnyden iyidir. kesin bu kart da kuş gibi içi boş bir kart. rgbyi tek fana ortaya koymaları zaten acıklıyor her şeyi
Abartma kardeş. Pny ismini duyunca bu kadar sallıyorsun da kaç kere test ettin. Ayrıca rog kartlı hazır sistem mi çıkıyor? En baba tuf gördük bir kere gaming z. Gerisi hep aynı dönüyor. Üst seviye olmadığını herkes biliyor ama pny diyip alınmaz demenin mantığı yok

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ömer-Zemin
@lia shine sanırım böyle bir sistem bekliyordun dostum

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Harbiden 9000'e sıfır kapalı kutu yazmış adam doğruysa 3070

Son düzenleme:

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Abartma kardeş. Pny ismini duyunca bu kadar sallıyorsun da kaç kere test ettin. Ayrıca rog kartlı hazır sistem mi çıkıyor? En baba tuf gördük bir kere gaming z. Gerisi hep aynı dönüyor. Üst seviye olmadığını herkes biliyor ama pny diyip alınmaz demenin mantığı yok
3060 satın aldım hazır sistemle, sattım. 3050 gördüm elime aldım denedim. performansta bir şey var demiyorum. kartlar oyuncak gibi. kalite yok. sen kac kere test ettin?

3060 satın aldım hazır sistemle, sattım. 3050 gördüm elime aldım denedim. performansta bir şey var demiyorum. kartlar oyuncak gibi. kalite yok. sen kac kere test ettin?
alınmaz da demedim. ama kutu iceriği göstermiyorlar videoda farkındaysan. cünkü kutusu yok içi boş. dış kutu kılıfı var sadece. 3060ı yumurta kutusuna koyup yollamışlardı bana. kartı elime aldım, ps5 kolu daha agır resmen. 19bin tl verip kalite parcalar almak isteyenler olacaktır. o yüzden ne aldıklarını bilsinler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Yüksek fiyatlarda al sat mantıklı değil bencede
Alınabilir yani

Al sat yapıyorum ama bu sistem al sat için uygun değil gibi bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz

Stok bilerek yüksek tutulmamış 19k sı kimin var bu ülkede

Top Bottom