fatura geldimi bugün kargolarlar büyük ihtimalHala bekliyoruz kargoya verilmesini benim faturayı yollamışlar artı olarak
Daha önce almıştım 12100F + RTX3050 sistem. İstanbul/Zeytinburnundan çıktı kargo bende istanbuldayım. Sipariş tarihim 28/10 saat 19:35. Kargoya veriliş tarihi ise 03/11, bana teslim tarihi de 04/11. Bu seferki daha uzun sürdü. O zaman da demonte seçeneği ile gönderilmesini istemiştim şimdi de siparişten sonra demonte gönderilmesini rica ettim. O zaman elime 4 günde gelmişti. Şimdi ise 7. gündeyiz hala onaylandı olarak gözüküyor. Bir hareketlilik yok. Pazartesi, salı gelir sanırım.Bende hâlâ onaylandı yazıyor. Daha önce vatandan pc alan arkadaşlar varsa nereden geliyor il olarak bilen varmı.
Bende Aydın Kuşadası'ndayım ondan sordum. İstanbul dan yola çıksa 2 belkide 3 gün sürüyor bazen kargonun gelmeside.Daha önce almıştım 12100F + RTX3050 sistem. İstanbul/Zeytinburnundan çıktı kargo bende istanbuldayım. Sipariş tarihim 28/10 saat 19:35. Kargoya veriliş tarihi ise 03/11, bana teslim tarihi de 04/11. Bu seferki daha uzun sürdü. O zaman da demonte seçeneği ile gönderilmesini istemiştim şimdi de siparişten sonra demonte gönderilmesini rica ettim. O zaman elime 4 günde gelmişti. Şimdi ise 7. gündeyiz hala onaylandı olarak gözüküyor. Bir hareketlilik yok. Pazartesi, salı gelir sanırım.
dostum sistemde beğenmediğin yönleri ve beğendiğin yönleri yazabilir misinArkadaşlar sabır edin
Emin olun ki beklediğinize değecek
Kasa ultra sessiz çalışıyor
Oyunlarda ki performans tatmin edici
Bana mağazada stok olması sebebi ile nasip oldu ödeme yaptım stoklar mağazada bulunduğu için anlık teslim aldım
Ses ve soğutma performansını merak ediyorum ben deArkadaşlar sabır edin
Bana mağazada stok olması sebebi ile nasip oldu ödeme yaptım stoklar mağazada bulunduğu için anlık teslim aldım
Sizinki kargolandı mı hocam? Benimki hala kargolanmadı da, 1 haftada kargolanmaması üzücü oldu ciddenWhatsapp dan yazdım ne zaman kargolanır bazı kişilerin toplanmış kargo bekliyor diye.
Bu hafta olası bir durum olmaması halinde kargoya verilecektir yazdı. Umarım seçim öncesi gelir valla.
yok aynı bekliyorum whatsapp dan yazıyorum bu hafta kargolanır diyip geçiyorlarSizinki kargolandı mı hocam? Benimki hala kargolanmadı da, 1 haftada kargolanmaması üzücü oldu cidden
kasanın swiç kullanamıyormuyuz arcibi fanlar renk degişmiyormuArkadaşlar sabır edin
Merhaba değiştiremedim sabit yanıyor yada farklı modlar da kapanmıyor rbglerkasanın swiç kullanamıyormuyuz arcibi fanlar renk degişmiyormu
Beğenmediğim bir yönü yok m2 ssd yazma ve okuma hızı mükemmel 100megAbit fiber ile oyunların inme ve yüklenmesi muazzam güzeldostum sistemde beğenmediğin yönleri ve beğendiğin yönleri yazabilir misin