Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Evet takılı kabloyu bu şekilde taktım

1-) Öncelikle ekran kartın takılı değil, MSI RTX 3060 yazan kutuya bir bak bakalım oradadır. Onu takmak da çok basit video'ları var.

2-) Kabloyu anakarta takmışsın, sistemin üstünde gelen işlemcinin grafik birimi olmadığı için anakarttan görüntü alamazsın, kabloyu ekran kartına takmak lazım ki görüntü alabilesin.

3-) Msi rtx 3060 ventus'da 3 tane display, 1 tane de hdmi girişi var o kabloyla yine görüntü alamazsın. Monitöründe Hdmi girişi varsa bir tane hdmi 2.0 kablo al eğer monitöründe hdmi girişi yoksa vga to hdmi dönüştürücü adaptör alman lazım.

Bir de şu kasanın arkasını bir de içini tam çekip atsana görelim. :D

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Sen şuan anakarta takmışsın galiba monitör eski yada kablon yok ekran kartı aşağıdaki delikli yerde olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de sisteme kayıtlı olmayan numaradan arasam olur mu acaba.
Kanka kolay gelsinde ki kargolar dağıtımdaymış en geç pazartesi bizde olurmuş dedim sitede daha kargoya verilmedi yazıyor fln ama dağıtımda fln dedi bana

Can Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
CAN AZMAZ
benimkide dagıtımda saat 09.36 da cıkmıs dagıtıma beklıyorum hala

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bu ekran kartı takılı geldi diyen arkadaşlar fotoğraf atabilir misin acaba diğer arkadaş da takılı geldi dedi ama takılı degil galiba onun yanlış bilgilendirmeyin bence de bizimde içimize korku düşmesin.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Arkadaşlar gali
Bu ekran kartı takılı geldi diyen arkadaşlar fotoğraf atabilir misin acaba diğer arkadaş da takılı geldi dedi ama takılı degil galiba onun yanlış bilgilendirmeyin bence de bizimde içimize korku düşmesin.

Ben de onu yazacaktım. İlk defa bilgisayar alan insanların hata yapmaları olası az önce fotoğraf atan arkadaş da mesela anakart vga kablo takarak görüntü almaya çalışıp ekran kartına taktığını söyledi. Başka kablo yok ki dedi. Başlangıç seviyesindeki sistem bilgisi ile hatalar olabiliyor haliyle. :)

Hem o arkadaşın sorunu çözelim diye fotoğraf istedim hem de daha tecrübeli arkadaşlar bir net bilgi verirse seviniriz. Bana da ekran kartının takılı gelmesi çok saçma gelmişti.

Top Bottom