doktorihsan
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
hocam herkese ekran kartı takılı geliyor galibaArıyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı takılı mı geldi sana
hocam herkese ekran kartı takılı geliyor galibaArıyorum şuan
Ekran kartı takılı mı geldi sana
Soruyorum bakalım 2. Sıradayımhocam herkese ekran kartı takılı geliyor galiba
Sen şuan anakarta takmışsın galiba monitör eski yada kablon yok ekran kartı aşağıdaki delikli yerde olur.Evet takılı kabloyu bu şekilde taktım
Ben de sisteme kayıtlı olmayan numaradan arasam olur mu acaba.Soruyorum bakalım 2. Sıradayım
dostum sen ekran kartını da takmamışsın ki sen şunu bir izleEvet takılı kabloyu bu şekilde taktım
Evet takılı kabloyu bu şekilde taktım
Kanka kolay gelsinde ki kargolar dağıtımdaymış en geç pazartesi bizde olurmuş dedim sitede daha kargoya verilmedi yazıyor fln ama dağıtımda fln dedi banaSen şuan anakarta takmışsın galiba monitör eski yada kablon yok ekran kartı aşağıdaki delikli yerde olur.
Ben de sisteme kayıtlı olmayan numaradan arasam olur mu acaba.
Bu ekran kartı takılı geldi diyen arkadaşlar fotoğraf atabilir misin acaba diğer arkadaş da takılı geldi dedi ama takılı degil galiba onun yanlış bilgilendirmeyin bence de bizimde içimize korku düşmesin.
Kolay gelsin le mi verdinbenimkide dagıtımda saat 09.36 da cıkmıs dagıtıma beklıyorum hala
ok yurt ıcı ama evıme cok yakın oldugu ıcın en son gelıcektır emınımKolay gelsin le mi verdin
Anakarta takmışsın ekran kartına tak güzel kardeşmEvet takılı kabloyu bu şekilde taktım
Ben kolay gelsin den sipariş verdim o acele ile biz garibanlar bekliyoky
ok yurt ıcı ama evıme cok yakın oldugu ıcın en son gelıcektır emınım![]()