Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
tamam düzeldi 4 gündir kullanmadım suan bi sıkıntı yok
Sorun var mı kral bana geldiğinde özel olarak şuna dikkat edin dediğiniz bir şey var mı? Sanırım fanlarda bant fln varmış çoğunda öyle açmışlar sonradan fark etmişler 😅

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Sorun var mı kral bana geldiğinde özel olarak şuna dikkat edin dediğiniz bir şey var mı? Sanırım fanlarda bant fln varmış çoğunda öyle açmışlar sonradan fark etmişler 😅
öyle dikkat edilmesi gereken bir şey yok win 11 kur yeter bende fanlar bantlı deyildi ekran kartı takılı geliyor ona dikkat et ben kendi m2 ssd ve psu degiştirdim şuan kullanıyorum ekran kartı fanları belli bir sıcaklıga gelmeden çalışmıyor bilgin olsun yani sorun yok yük binince çalışıyor.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
öyle dikkat edilmesi gereken bir şey yok win 11 kur yeter bende fanlar bantlı deyildi ekran kartı takılı geliyor ona dikkat et ben kendi m2 ssd ve psu degiştirdim şuan kullanıyorum ekran kartı fanları belli bir sıcaklıga gelmeden çalışmıyor bilgin olsun yani sorun yok yük binince çalışıyor.
Anladım kral. Ortalama videodaki sıcaklık değerlerini mi alıyorsun? Birde kasadaki camdaki fln koruma bantlarını çıkartalım değil mi?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Sistem bana da geldi. Ekran kartı takılı geldi. Görünürde bir problem yok şu an w11 kuruyorum. Kasanın sesi uğultulu geldi bana. Vento VG11A kasa çok daha sessiz çalışıyordu. Kurulumu yapınca detay geçerim.

aiginas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
AKIN ERALP
Fiyatı neydi ? Vatan şubesine gideceğim de sormak için
Ben 15500 birinden aldım bazı facebook gruplarında mod/art örnek yada sarı sitede var fazla zarar etmeden alabilirsiniz 500 gb ssd ile 15-16 arasında satan baya kişi var

yayazula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Dayı
Sistem bana da geldi. Ekran kartı takılı geldi. Görünürde bir problem yok şu an w11 kuruyorum. Kasanın sesi uğultulu geldi bana. Vento VG11A kasa çok daha sessiz çalışıyordu. Kurulumu yapınca detay geçerim.

Hocam bana da bugün teslim edildi, evde değilim artık akşam gidince bakacağım ne durumda diye :)

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sistem alacaklar akşamı beklesin acele etmesin. Itopya'da fırsatlar var

oldtimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ulaş Merde
Kargo bugün geldi. Sistemi açtım ve kurulumları yaptım. Bir sıkıntı yok, kargonun geç gelmesi dışında. :DDD

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Top Bottom