Pch goat V3 sistemde Call of Duty Warzone en düşük ayarda %80-90 işlemci kullanımı var arka plan uygulamaları ile %100 kullanıma kadar gidiyor ve arada drop yiyor. Ekran kartında sıkıntı yok FurMark testinde 58 derece geldi ve oyunda yatıyor zaten. İlk başta VRAM kaynaklı düşündümsemde zaten oyun VRAM sınırını aşmıyor. En düşük ayarda drop nadir veya az olsa da en yüksek ayara verince oyun oynanmaz hale geliyor. Normalde en yüksek ayarda 75 ile 100 arası FPS vermesi lazım en az ve internet testlerinde drop yemiyor zaten. RTX 4060 ekran kartı kullanıyorum darboğaz olacağını da düşünmüyorum. PC oyun oynamadığımda bile fazla fan sesi yapıyor. Kurulum yapanların BIOS ayarlarında bir hata yaptığını düşünüyorum vatan çalışanları işin ehli olsalarda performans ayarlarında işlemciye abanmış olabilirler. Eve gidince değerleri atabilirim aynı zamanda BIOS ve ekran kartı sürücüleri güncel değil. İşlemci fanı fazla hızlı dönüyor oyunda bu anlatıklarım Warzone oyununda Ultra ayarda olsa bile normal olduğunu düşünmüyorum. Eve gidince size sıcaklık değerlerini atarım.GPU kullanı az arada %100 oluyor ve drop yiyor.Sizce nasıl bir sorun var çözüm ne olabilir?