Wanda Maximoff
80+ Bronze
Taksit seçeneği ile gelse keşke faizsiz
4070 olacaktırIntel ve nvdia ile gelen v4 10 Mayıs da yayında büyük ihtimalle mağazadan olacak orası tam belli değil haftaicine denk geldiği için ben alamıyorum sizlere başarılar güzel bir fiyat sizleri bekliyor rast gele...
4060 Tİ 16GB olur büyük ihtimallar GOAT sistemler giris-orta oluyor.4070 olacaktır
Al satçılar üşüşür alır. O yüzden alarm kurunYetişmek inkansiz oldugundan mutluyum umrum dışı alanlara ne mutlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 Tİ 16GB olur büyük ihtimallar GOAT sistemler giris-orta oluyor.
güncel kartlar yok çünkü 3k az olucak diye çok kötü sistemler ortaya çıkıyor artık giriş seviye 17K ona da 6600 veriyorlar 20K ya 4060 lı alınması daha doğru oluyorGiriş seviye artık gelmiyor
Bugüne kadar ki tüm goatlar vatanda ve şubeden alınma üzerine çıkmış büyük ihtimal aynı şekilde olur vatan bilgisayar şubelerinden alınırBunu satın almak için nasıl bir sistem kurmalıyız ya saat kaçta paylaşılır sizce? Gerçekten çok ihtiyacım var aylardır beklıyorum. Ne yapmalıyım?
Kuru hiç hatırlamıyorum ama 16k ya almıştım 3 taksitle faizsiz. Bakalım 4070 fln gelirse onu alır eskisini satarımDolar ne kadardı o zaman