sap-abapHangi yazılımı kullanıyorsunuz ?
sap-abapHangi yazılımı kullanıyorsunuz ?
ıkı fanlı ekran kartında dogal bırseykanka 2. maddeye hiç katılmıyorum videoda bile 70i rahat görüyor soğutmasını bilmiyorsun kullanan arkadaşlarım da var onun haricinde diğer 2 dediğin okey
yok kanka değil yine pc hocasının çektiği bir video var 4060ti ları kıyaslıyor o videoyu da bir izle anlarsınıkı fanlı ekran kartında dogal bırsey
ha pardon bızım admındı yanlıs hatırlamısım @CkribrahimYok ne tahmini haberim yok böyle bir olaydan
Ben takip edemiyorum artık eskisi gibi sistemleri vs piyasa da çok var artık esprisi kalmadıha pardon bızım admındı yanlıs hatırlamısım @Ckribrahim
4060 tı kankam bu 7600 aralarında powercolor varmıyok kanka değil yine pc hocasının çektiği bir video var 4060ti ları kıyaslıyor o videoyu da bir izle anlarsın
7500f ekle al kaymak gıbıŞAKA GİBİ İYİ FİYAT
tamam kanka ben laf anlatmıyacam daha iki ekran kartının da fanlarına önden bak sadece başka cevap verme ne olur4060 tı kankam bu 7600 aralarında powercolor varmı
bırı 13 14klık ekran kartınadan bırı 10 11 lık farkını sen dusuntamam kanka ben laf anlatmıyacam daha iki ekran kartının da fanlarına önden bak sadece başka cevap verme ne olur