Neler Yeni

🔥İndirim PCH RX 7600 & 8400F SİSTEM 18999TL

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Hangi teknoloji firması hangi teknoloji sitesi içerik üreticisi gamepower psu ları açmış içini incelemiş? Tier list lere sokan yok fason üretim yapıp ismini basan bir firma. Everest gibi bir şey. Kendi sitesinde bile detaylı bilgi yok açtım baktım ne ürettikkerini pardon ürettirsiklerini kendileri de bilmiyor olabilir.
7 yıldır kullanıyoruz 650w psu tık demedi daha sertifikalı. Şuan klavye kullanıyorum onda da tık yok.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
7 yıldır kullanıyoruz 650w psu tık demedi daha sertifikalı. Şuan klavye kullanıyorum onda da tık yok.
Dostum ona bakarsan ben de 12 adet 3090'ı rigde Everest sertifikasız PSU'ya bağladım bu o PSU' nun kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
elektrık gıtmesınde sıkıntı yasayınca anlasın yuk bındırdıgınde kapandıgında gorsun
Bir elektronik aletin bozulması kolay değil zaten kolay bozulmasın diye üretiyorlar ama bu riski kaliteli parça alarak azaltmak mühim kısmı. Normalde pc ye bir şey olması için sigortadan gelen elektrikte sorun olmalı yoksa bozulmaz ama bir gün kablo gevşer bir şey olur o PSU sistemini korumaya gücü yetmez. Tabi ki tercih meselesi de kötü ürüne de iyi demeye gerek yok.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Hangi teknoloji firması hangi teknoloji sitesi içerik üreticisi gamepower psu ları açmış içini incelemiş? Tier list lere sokan yok fason üretim yapıp ismini basan bir firma. Everest gibi bir şey. Kendi sitesinde bile detaylı bilgi yok açtım baktım ne ürettikkerini pardon ürettirsiklerini kendileri de bilmiyor olabilir.
Hocam, psu da ovp,opp,otp,scp,uvp vb.korumaları olan psular bence c4 olamaz. marka dan ziyade fiyata göre nasıl bi psu alınıyor ona bakılmalı.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Dostum ona bakarsan ben de 12 adet 3090'ı rigde Everest sertifikasız PSU'ya bağladım bu o PSU' nun kaliteli olduğu anlamına gelmez.
SADECE MARKA ALGIN VAR SENİN BELLİ Kİ HOCAM :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
SADECE MARKA ALGIN VAR SENİN BELLİ Kİ HOCAM :)
Dostum marka algısı ile alakalı bir şey değil ben senin adını da duymadığın fasonları kullandım top tier psu ları da kullandım şimdi sen giriş seviye bir marka ile diğerlerini bir tutamazsın. Senin baktığın yer ile benim baktığım yer bir değil Rog Thor, FSP Hydro G Pro, Corsair AX, Thermaltake Toughpower pf1 kullandın mı şimdi bunlar iyi ise senin game power kime göre iyi neye göre iyi? Fiyatına göre iyi diyebilirsin ama iyi diyemezsin.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Dostum marka algısı ile alakalı bir şey değil ben senin adını da duymadığın fasonları kullandım top tier psu ları da kullandım şimdi sen giriş seviye bir marka ile diğerlerini bir tutamazsın. Senin baktığın yer ile benim baktığım yer bir değil Rog Thor, FSP Hydro G Pro, Corsair AX, Thermaltake Toughpower pf1 kullandın mı şimdi bunlar iyi ise senin game power kime göre iyi neye göre iyi? Fiyatına göre iyi diyebilirsin ama iyi diyemezsin.
herkes o kadar para verecek durumda değil maalesef. Segmentenin en iyisi şuanda bence. F/P kralı ürünler sunuyor ve diğer markalar gibi dandik içerikte değil. Dediğin ürünler ile kıyaslanamaz ama aradaki fiyat farkı uçurum.

Top Bottom