Neler Yeni

PCH VENOM IV 9.999TL

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Sana daha korkunç bir örnek vereyim mi?
gece korkuyosun yağmur yağıyor dolabı bir açıyorsun içinden bu çıkıyor yemin ediyorum evlat olsa sevilmeyecek sistem.Darboğaz nedir diye örneklik anlatılmalık

rtxcan

80+ Bronze
Bence şöyle bir durum var 100 stok 150 stok 80 stok olayına takılmamız lazım, bütün youtuberlar, bilgisayar kanalları, forumları bu şekilde bir sistemler çıkartmaları gayet iyi bir olay keşke daha fazla olsa. Mesala Apdullah Abi'de sistem cıkartıyor 750 stoklu ona lafım yok ama benim burada bahsettiğim konu daha fazla sistem görebilmemiz, Birisi 6600 kullansın, bir youtuber 3060ti kullansın, levon abi 3070ti kullansın maksat çeşitlilik olsun. Şuanda forumda bir çok kişi 3060ti ryzen 5600 bekliyor mesela bence bu yonden bakmamız lazım

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Usta biz 11k dan fazla para vermeye devam usta

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Stoğu hiç konuşmayalım, sen bu işin mona lizası olduğunu unutma,
hiç birisini eline su dökemez,
aynı gpu cpu eş değer malları aynı paraya belki çıkartırlar lakin 750 stok nereye 70 stok nereye gün sonunda onlar da bu iş yapmış olur fakat sen D.K olarak kalırsın tokyo drift teki gibi, yaşım 32 halen daha bilgisayar oyunlarına tutkulu yum, seninde yaptığın ve çıkarttığın sistemleri yakinen takip ediyorum belli bir bütçe ayırdım bekliyorum gönlüme göre birseyler gelir ise almak tabi istiyorum, sen ne olursa olsun sağı solu görme, bana göre bir sen varsın birde senden sonrakiler, dikiz aynası ile işin olmasın yaptıkların ile stoplarini izletmeye devam et, kardeşim olarak görüyor ve seni canı gönülden seviyorum, yolun açık olsun bana göre bu işin D.K si sensin 👑😎

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ersin Sucu
Borçlarımdan dolayı pişman olup iptal etmek istedim. Montajda olduğundan dolayı iptal etmiyorlar. Allah'ım sabır ver.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
millete 9999 lira diyip yarım saat sonra 13 bin lira yapmak nedir???????
Nedir? Dolandırıcılık değildir. Kampanya üzerinden belirli bir stok ürün satışı yapıyor herkes. Yarın Abdullah bir sistem çıkartsa 10 bin TL'lik. Stok bittiğinde o sistemi 10 bin TL'ye hangi firma&kişi satar? Adı üstünde kampanya. Stok az çok demeden fiyat uygundu yani iyiydi. O adam 9999'a stok açtırdı mı? Evet. Alan oldu mu? Oldu. Vaad ettiği stok bittikten sonra sinerji isterse 100bin yazar.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Kimseyi kötülemenin anlamı yok her kanal ayrı güzel. Stok az veya çok bu tarih itibari ile fiyat performans bir sistemmiydi ? EVET.

O yüZden ben dahil alanlara hayırlı olsun alamayanlara DA gerekeni yapacaktır 💪

FlexArion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Andaç Özdemir
Borçlarımdan dolayı pişman olup iptal etmek istedim. Montajda olduğundan dolayı iptal etmiyorlar. Allah'ım sabır ver.
Ya hocam kusura bakmayın da borcun var ise neden satın alıyorsun ? 1 gece de mi oldu borcun çok garip insanlarımız var cidden :D :D

Neyse umarım iade alırlar hocam

Top Bottom