Ne olur meselaOlur.
Ekran kartı çalışmayabilir, görüntü gidip gidip gelebilir.Ne olur mesela
Pci kilidi öyle kalitelilerden değildi silikondu ve çok gevşekti azıcık ittiriyordum direkt oynuyordu o şekilde kullanmıştım hepEkran kartı çalışmayabilir, görüntü gidip gidip gelebilir.
Evet o aparatSağındaki aparatı diyorsan bir şey olmaz. Kasaya düzgün sabitlemen şart ama.
Ekran kartı düşmedi kilit kırılıp düştüyse sorun olmaz çalışır çok zorlamadıysan.Ekran kartını kasayı taşıyacağım için cikartirken kilit kırıldı ve düştü bir sorun olur mu
Deneyeyim birEkran kartı düşmedi kilit kırılıp düştüyse sorun olmaz çalışır çok zorlamadıysan.
Kart çalışıyor problem yok o zamanEkran kartı düşmedi kilit kırılıp düştüyse sorun olmaz çalışır çok zorlamadıysan.
Aynen öyle. Kilit olmadığı için sarmadığınız sürece sorusnsuz kullanırsınızDeneyeyim bir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kart çalışıyor problem yok o zaman
böyle konular çok görüyorum genelede kırılmıyor yerinden çıkıyor oturtmaya çalışın oturacaktır.Ekran kartını kasayı taşıyacağım için cikartirken kilit kırıldı ve düştü bir sorun olur mu
Çok denedim olmadı kopan parçanın kesiştiği yerlerde beyaz olmuş biraz yüksek ihtimalle koptu.böyle konular çok görüyorum genelede kırılmıyor yerinden çıkıyor oturtmaya çalışın oturacaktır.