Z Zıncıraklı yılan 80+ Bronze Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1,342 26 Nisan 2021 #14 Platen yazmış: Burada bir ihtimal söz konusu değil ki. Hepsi birbiri ile uyumlu çalışıyor işte. Devamı için tıklayın... Az önce başka forumlarda okudum hocam çalıştıramayanlar olmuş
Platen yazmış: Burada bir ihtimal söz konusu değil ki. Hepsi birbiri ile uyumlu çalışıyor işte. Devamı için tıklayın... Az önce başka forumlarda okudum hocam çalıştıramayanlar olmuş
BATTLEFIELD 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 6,181 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,433 İsim Selman 26 Nisan 2021 #15 Zıncıraklı yılan yazmış: Az önce başka forumlarda okudum hocam çalıştıramayanlar olmuş Devamı için tıklayın... O zaman onu biraz daha araştırmal faydalı olabilir. Belki de o kişilerin sorunu PCI-E ile ilgili değildir, bilemiyorum.
Zıncıraklı yılan yazmış: Az önce başka forumlarda okudum hocam çalıştıramayanlar olmuş Devamı için tıklayın... O zaman onu biraz daha araştırmal faydalı olabilir. Belki de o kişilerin sorunu PCI-E ile ilgili değildir, bilemiyorum.