Neler Yeni

PCI Slotuna M.2 SSD Takmak

KronosEP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Sercan
Merhaba, sistemimdeki anakartta m.2 slotu yok maalesef. Ben de araştırdığımda PCI slotuna aparatla m.2 ssd takılabildiğini öğrendim ancak tam kavrayamadım. Şu anda anakartım A320M-R ben bu anakarta PCI slotuna m.2 ssd takabilir miyim? Eğer takabilirsem ekran kartından aldığım performans düşer mi? Çünkü birkaç tane bunla alakalı yazı gördüm. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Rüzgar kaan
İlgilendiği Kategoriler
toplama pc laptop
ssd için karttaki altta olan minik yani x1 slotuna dönüştürücü takman lazım bide ekran kartın dahilimi

Utku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Utku
Twitter
utkuoloji
Facebook
utkuablak77
Bu konuyu bende merak ediyorum anakartımda 1 adet m2 ssd yuvası var. Çok performans kaybı olur mu acaba

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba, sistemimdeki anakartta m.2 slotu yok maalesef. Ben de araştırdığımda PCI slotuna aparatla m.2 ssd takılabildiğini öğrendim ancak tam kavrayamadım. Şu anda anakartım A320M-R ben bu anakarta PCI slotuna m.2 ssd takabilir miyim? Eğer takabilirsem ekran kartından aldığım performans düşer mi? Çünkü birkaç tane bunla alakalı yazı gördüm. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
O anakartta takamazsın. Kullandığın ekran kartı GT 710 falan olmadığı sürece ekran kartı alttaki slotu kapatır.

Top Bottom