LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
csesego hile indir enter . böyle mining yapıyorlar.Oha nasıl yapmışlar öyle
csesego hile indir enter . böyle mining yapıyorlar.Oha nasıl yapmışlar öyle
valla bilemiyorum öyle bişey indirmedimcsesego hile indir enter . böyle mining yapıyorlar.
cs girmediğim içinvalla bilemiyorum öyle bişey indirmedim
hocam işlem bittiği zaman size haber vericeğim4,5 çok dosya varsa her diskte fazla sürebilir ikisinide işaretle yine ısınıyorsa formatı çak
Yok size demedim başka birisi içinvalla bilemiyorum öyle bişey indirmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs girmediğim için
hocam işlem bittiği zaman size haber vericeğim
Bilmediğiniz konular hakkında daha ne kadar yorum yapacaksınız? Ne sanıyorsunuz mining programını ekran kartına mı yüklüyorlar? Hayır. O zaman format ile düzelir. Tahminle bilgi olmaz net bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorumlar yapmayın. Lütfen!Hocam bilgisayarınıza virüs indirip öyle mining yapıyorlar.
Ben bi arkın tavsiyesi ile 360dan eski pcmi taradığımda 170 tane malware bulmuştu XDvalla bilemiyorum öyle bişey indirmedim
cs girmediğim için
hocam işlem bittiği zaman size haber vericeğim
Ben bunu pp yaparımyanlış anlama konuyla bilgim yok ama çok yapmak istedim lütfen kızma
pp ni görünce aklıma geldi :
Alıntıyı görüntüle
Veya yapmamBen bunu pp yaparım
xpg sx 8200 pro da kaç saat sürer. 260gb dosya var
Hızlı olurxpg sx 8200 pro da kaç saat sürer. 260gb dosya var
Bu iş nedir hocam sizce bir de pc kapalı olsa olmaz zaten mining mıdır?Bilmediğiniz konular hakkında daha ne kadar yorum yapacaksınız? Ne sanıyorsunuz mining programını ekran kartına mı yüklüyorlar? Hayır. O zaman format ile düzelir. Tahminle bilgi olmaz net bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorumlar yapmayın. Lütfen!
Bu iş mining olabilir, virüs olabilir. Ekran kartı kullanımına bakmak lazım en çok kullanan program neymiş onu bulmak lazım. Benim arkadaşa kızdığım nokta formatla kurtulamazsın vs demesi.Bu iş nedir hocam sizce bir de pc kapalı olsa olmaz zaten mining mıdır?