thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
system dosyalarını tarıyor sanırım ben maltwarebates hiç kullanmadım kaspersky kullanıyorumBurdayım
system dosyalarını tarıyor sanırım ben maltwarebates hiç kullanmadım kaspersky kullanıyorumBurdayım
bilmiyorum durdur yeniden başlat istersen.Hocam sıkıntı olmuş olabilirmi çünkü hala bitmedi
Hocam 6 saatir bitmedi bu normalmiAttığım gibi yaparmısın? 5 saat falan sürüyor SSD varsa birazcık alıyor okumasından ama tam tarıyor her şey
Hocam 7 saattir taratıyo sıkıldım artık dayanamayıp format atıcam şimdibilmiyorum durdur yeniden başlat istersen.
vallahi hiç bir fikrim yok. eğer çok fazla şey yoksa format at gitsin.hocam görmediniz heralde 7 saat oldu dayanamayıp format atıcam şimdi
çok fazla dosya demek istedim yani çok fazla dosyanız yoksa format at dedim.7 tane çıktı
hocam konuyu gördüm önce içimden hakaret etcektim miningciler sistemi hackleyip bunu da yapmıyordur herhalde dedin sonra konuya girince yapabilecekleri aklıma geldi xdeŞimdi bir şey desek yalan olur. Önce bir taratın PC'ye, forman önermem ama son çare olarak mecbur.
Önemli birkaç dosyam var flasha atabilirmçok fazla dosya demek istedim yani çok fazla dosyanız yoksa format at dedim.
hocam çok sıkıldım çakıyorum formatıçok fazla dosya demek istedim yani çok fazla dosyanız yoksa format at dedim.