PCKOLIK 4060 TI GPU 16GB Ramli SISTEM 24000 TL !!!!

fiyatını hak etmeyen sistem.

doğru diyorsun al satçılar ihtiyaç sahiplerinin almasını engelliyor ama yapacak bir şey yok istediği gibi alır
Ben katılmıyorum , alsatçı kişi uğraşıp zaman ayırıp uyguna bir sistem alıyor ve kar payını koyup satıyorsa hakkıdır ticaret böyle bir şey zaten uyguna alınır kar payı koyulur satılır . ihtiyaç sahibi kişi de alsatçı gibi zaman ayırıp bakıp araştırıp alacak. Bence herhangi bir engelleme durumu yok emek verip zaman ayıran alır diye düşünüyorum

Ben katılmıyorum , alsatçı kişi uğraşıp zaman ayırıp uyguna bir sistem alıyor ve kar payını koyup satıyorsa hakkıdır ticaret böyle bir şey zaten uyguna alınır kar payı koyulur satılır . ihtiyaç sahibi kişi de alsatçı gibi zaman ayırıp bakıp araştırıp alacak
Ağlıyolar hocam boşverin bunlar iki ağladı diye almayacağım sanki :D

Tek tek toplayınca 27000e geliyor sistem (Farklı sitelerden en uygun aynı ürünleri topladım.) Bence çok iyi bir indirim değil kasım ayı indirimlerine göre. Daha uygun fiyatlı 4060ti ile am5 anakart ve 7500f ile daha düzgün bir kasa alınabilir aynı fiyat bandında.

Muazzam bir indirim olmayabilir ama
Bu sistemin ddr4 lü sünü
En ucuz yerlerden alsan 24500 yapıyor
Tamam ddr5 bu sistemde aşırı bir fark oluşturmayacak belki ama
Hem en ucuz ddr4 un en ucuz tek tek 24500 e toplanması hem de ddr5 olmasına makul bir fiyat farkı koyarsak

Fiyat muazzam ucuz olmasa da kabul edilebilir

Fiyat performans canavarı iaddaası olmayabilir ama
Fiyat kötü de denmez

Bu sistemlerin 4060lı larını
20k ya öneriyoruz alabilirsin diye

Ordan yola çıkarak bu cihaz da önerilebilir

Haftayı bekleyin almayın bunları güzel indirimler olur cuma günü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri