Neler Yeni

PCKOLİK 40K sistem için yorumlarınız

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Kadir Efe Ulusoy
eğer lınke sadece bakmadıysan abartı fazla sayıda msı modelı var hem anakartlarda sıvı soğutmalarda ekran kartlarında hepsınde fazlaca aynı model ama eklentı olarak farkları olan urunlerı var

iBzkrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail bozkurt
Senin seç dediğin b650 modeli bu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bak benim önerdiğimin hem VRM'leri senin al dediğin b650'ye göre daha iyi hem de işlemciye paylaşımlı dehil direkt harici VRM desteği sağlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaynak Video Buradan da 4070 ve 4070 superlerin soğutma performansına bakabilirsin. Innonun 3d twin x2 modeli B tier bir soğutma sağlarken MSI ventus modelinin 3 fanlı modeli bile 2 kademe aşağıda F tier bir soğutma performansı sunmakta. Ventus modeline vereceğim parayı çöpe fırlatsam daha fazla faydasını görürüm. Sırf markası MSI diye iyi bir şey sanmayın.
Alıntıyı görüntüle
Yardımın için saol hocam özelleştirip senin linkten alıyorum o zaman

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Fırat divitci
Yardımın için saol hocam özelleştirip senin linkten alıyorum o zaman
Alabilirsiniz ama yaz yaklaşıyor dediğim gibi 7500f ısınan bir işlemci değil kışı stok fan ile çıkartırdı da önümüz yaz olduğu için bütçeniz olduğunda bir tane thermalright bir soğutucu takmanızda fayda var.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Senin seç dediğin b650 modeli bu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bak benim önerdiğimin hem VRM'leri senin al dediğin b650'ye göre daha iyi hem de işlemciye paylaşımlı dehil direkt harici VRM desteği sağlıyor.

Kaynak Video Buradan da 4070 ve 4070 superlerin soğutma performansına bakabilirsin. Innonun 3d twin x2 modeli B tier bir soğutma sağlarken MSI ventus modelinin 3 fanlı modeli bile 2 kademe aşağıda F tier bir soğutma performansı sunmakta. Ventus modeline vereceğim parayı çöpe fırlatsam daha fazla faydasını görürüm. Sırf markası MSI diye iyi bir şey sanmayın.
Alıntıyı görüntüle
evet ekran kartında haklısın msı modelerın 4070de bu kadar kotu oldugunu bılmıyordum ama dedığım gıbı ınno3d 2 fanla abartı ıs yapmıyor ekran kartında haklısın

iBzkrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail bozkurt
Alabilirsiniz ama yaz yaklaşıyor dediğim gibi 7500f ısınan bir işlemci değil kışı stok fan ile çıkartırdı da önümüz yaz olduğu için bütçeniz olduğunda bir tane thermalright bir soğutucu takmanızda fayda var.
kasa içi montaj ve kablolama işlerinden hiç anlamıyorum malesef kendimi sıkıp tek seferde hazır sistem alacağım soğutucusu ile birlikte

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Fırat divitci
evet ekran kartında haklısın msı modelerın 4070de bu kadar kotu oldugunu bılmıyordum ama dedığım gıbı ınno3d 2 fanla abartı ıs yapmıyor ekran kartında haklısın
Yani MSI modelleri kötü değil, Ventus modeli MSI'ın en düşük modelidir mesela listede farklı MSI modelleri de var daha yüksek tierda ama fiyatları da daha yüksek. Mesela MSI'ın en yüksek modeli SUPRİM X'dir ve Asus rog Strix ile yarışır. Fark ettiysen listede suprim x yok çünkü 4070 super çok ısınan bir kart değil o yüzden MSI en tepe modelini çıkarmamış bile eğer suprim X olsaydı listede rog strix ile en yukarıda yer alırdı.

Burda sistemdeki INNO3D kartın diğer 3 model ile kıyaslamasındaki fan hızı ve sıcaklık değerlerine de bakabilirsiniz. Hep daha az fan çevirerek daha serin çalışmış.
1718228015390.png

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Kadir Efe Ulusoy
kasa içi montaj ve kablolama işlerinden hiç anlamıyorum malesef kendimi sıkıp tek seferde hazır sistem alacağım soğutucusu ile birlikte
çok kolay sadece elın olsun yeter( ve tornavıda)

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Fırat divitci
Sistemin özelleştirme kısmında seçebileceğiniz uygun fiyatlı ve güzel bir soğutucu bulunmamakta. Şimdilik soğutucu seçmeden alın fanı takılı gelir zaten, ileride bir soğutucu aldığınızda bilen birine taktırırsınız çok kolay bir işlem zaten.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Sistemin özelleştirme kısmında seçebileceğiniz uygun fiyatlı ve güzel bir soğutucu bulunmamakta. Şimdilik soğutucu seçmeden alın fanı takılı gelir zaten, ileride bir soğutucu aldığınızda bilen birine taktırırsınız çok kolay bir işlem zaten.
iyi geceler hocam

ibooo01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim aslan

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
çok kötü gamegarajdakı ınno3d kart kotu fanlı kasa sıkıntılı ram en alt marka anakart
Hacı sen neden her yerde inno3dye sallıyorsun git testleri izle yurt dışında asusla aynı fiyata satılıyor inno3d saçmalamayı bırak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Hakkı Şengülücü
Instagram
Ahmetoyunbros
Steam
Ahmetoyunbros
Facebook
Ahmetoyunbros
Discord