Pckolik 47592tllik sistem alınır mı?

6 bin TL daha ekleyip 9070 XT yap.
Kasayı FSP yap.
RAM'i 16x2 yapsan çok daha iyi olur. Bu sisteme 32 GB RAM yakışır.

Bu çıktığım fiyat bile zorlama monitörü düşürmek istemiyorum 2 k alcam fhdde bu sistemin bi anlamı olmaz gibime geliyor siz ne dersiniz xt yapmasam rami 32 yapsam çok fark eder mi?
6 bin TL daha ekleyip 9070 XT yap.
Kasayı FSP yap.
RAM'i 16x2 yapsan çok daha iyi olur. Bu sisteme 32 GB RAM yakışır.

Bu çıktığım fiyat bile zorlama monitörü düşürmek istemiyorum 2 k alcam fhdde bu sistemin bi anlamı olmaz gibime geliyor siz ne dersiniz xt yapmasam rami 32 yapsam çok fark eder mi?
FHD de kullanacaksan 9070 bile fazla. 40K küsüre 5060 Ti 16 GB hazır sistem var GameGaraj'da, özelleştirip alabilirsin.

FHD de kullanacaksan 9070 bile fazla. 40K küsüre 5060 Ti 16 GB hazır sistem var GameGaraj'da, özelleştirip alabilirsin.
hayır 2 k kullanacağım ama kasa için çıkabileceğim maksimum para bu kadar
sistemin fiyatı uygun geldi bana sizce

hayır 2 k kullanacağım ama kasa için çıkabileceğim maksimum para bu kadar
sistemin fiyatı uygun geldi bana sizce
2K için 9070 XT daha iyi olur. Gerekirse bütçeyi zorla derim. Kasayı veya RAM'i daha sonra da yükseltirsin ama almışken 9070 XT al bence.

hocam rami sonradan yine yükseltebilirsin eline para vs geçince halledilir ama ekran kartının fiyatları belli olmuyor ucuzsa ekran kartını yükseltin ileride yükseltme derdiniz olmaz rami yükseltir veya aynısından alır çift kanal kullanırsınız

hocam rami sonradan yine yükseltebilirsin eline para vs geçince halledilir ama ekran kartının fiyatları belli olmuyor ucuzsa ekran kartını yükseltin ileride yükseltme derdiniz olmaz rami yükseltir veya aynısından alır çift kanal kullanırsın
ya evet anakart iyi mi? attığımda

bunları ekledim 47564 oluyor
anakartı gayet güzel seçmişsiniz ama ssd tarafında yakın fiyatlarda pek iç açıcı şeyler yok gibi kasayı çok bilmiyorum ondan yorum yapmayacağım fakat psu ile beraberlar bundan dolayı güzel bir şey seçin sonuçta psu nun çıkaracağı herhangi bir sorun sisteme zarar verebilir fsp ve msi markası vardı bilindik olarak onları da araştırırsanız tamamdır ekstradan da işlemciye kule tipi soğutucu olarak da bunu alırsanız tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri