Çok İyi Olur Valla
Hayırlı olsun sırayla geliyor bende 9 martta sipariş vermiştim. İnstagramda zaten sizinki üretimde 3-10 günü bulabilir demişti. Geliyor sıkalım dişimiziValla mı? Eyw hocam iyi oldu.
@Mergen hocam sizinki bugün veya yarın gelir.
Kanka ben 9 mart saat 10.00 sularında sipariş vermiştim.Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz?
Bencede kanki yarında seninki çıkabilir bu hesaba göreHayırlı olsun sırayla geliyor bende 9 martta sipariş vermiştim. İnstagramda zaten sizinki üretimde 3-10 günü bulabilir demişti. Geliyor sıkalım dişimizi
İnşallah abicimBencede kanki yarında seninki çıkabilir bu hesaba göre
Geç gelsin ama sağlam gelsin biraz daha sık dişini. Allahın izniyle sağlam gelsin yeter erkenden gönderip kırık götü başı yamuk gelmesin varsın 3 gün daha bekleya bi hayalim gerçekleşecekti 5 gündür kapıda bekliyorum olmaz böyle ya
bu hafta içinde gelse keşke
Hocam bende 9 martta sipariş verdim saat 13.10 falandı galiba. Bugün kargoya verirlerse baya iyi olur ikimizinki. Cuma veya cumartesi elimizde olur.Hayırlı olsun sırayla geliyor bende 9 martta sipariş vermiştim. İnstagramda zaten sizinki üretimde 3-10 günü bulabilir demişti. Geliyor sıkalım dişimizi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ben 9 mart saat 10.00 sularında sipariş vermiştim.
Valla beklemedeyim inşallah verirler bu arada burda etkileşim çok yavaş instagramım : emirhanerdinc0 burdan yazan olursa daha hızlı temas kurarız yazın bana haberleşirizHocam bende 9 martta sipariş verdim saat 13.10 falandı galiba. Bugün kargoya verirlerse baya iyi olur ikimizinki. Cuma veya cumartesi elimizde olur.
Sıkıntı yoktu usta ekran kartı kutusunda geliyor bi onu takıyosun herşeyi hazır.Nasıl hocam iyi paketlenmiş mi? Herhangi bir sıkıntı varmıydı?
Hocam ben bekleyebilirim diyenler alsın. O zaman sıkıntı yok. İletişim biraz sıkıntı. Sanırım personele de ihtiyaçları var gibi.Bu forum sayesinde nerden ürün alıp almayacağımı öğreniyrum. İyi ki varsınız dostlar. PC Kolik maalesef gözümde bu hamlesiyle düştü
Hocam ben bekleyebilirim diyenler alsın. O zaman sıkıntı yok. İletişim biraz sıkıntı. Sanırım personele de ihtiyaçları var gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fcandan7 hocam gelmiş zaten sizinki vay be.
Hocam bende 9 martta sipariş verdim saat 13.10 falandı galiba. Bugün kargoya verirlerse baya iyi olur ikimizinki. Cuma veya cumartesi elimizde olur
Kablolama nasıl reis var mı problemiSıkıntı yoktu usta ekran kartı kutusunda geliyor bi onu takıyosun herşeyi hazır.