3 günü zaten geçtiBana da Böyle Döndüler :/
Alıntıyı görüntüle
5 gün oldu gelebilir artık3 günü zaten geçti
Hocam 10 gün çok ya valla resmen ramazanda gelicek şaka gibiBana da Böyle Döndüler :/
Alıntıyı görüntüle
Sen bi mail daha atarsan kanki pckolikten hisse bile alabileceğiz sanırım bizim isimleri de ver ama5 gün oldu gelebilir artık
5. Maili perşembe atayım. Anama sövebilirlerSen bi mail daha atarsan kanki pckolikten hisse bile alabileceğiz sanırım bizim isimleri de ver ama
İnş gelir bu hafta hocam. Çocuk gibi siparişi verdiğim günden beri bekliyorum.ya bi hayalim gerçekleşecekti 5 gündür kapıda bekliyorum olmaz böyle ya
bu hafta içinde gelse keşke
Sabah 8 gibi instagramdan yazdım. 1 saat sonra dönüş yaptılar yazdıkları bu. İçimi kemiren stresde gitmiş oldu. Sistem gelince kutusunu açarken videoya çekmeyi düşünüyorum. Youtubeda hiç böyle atan olmamış.Kanki ben ulaşmıştım telefonla sadece hadi gelsin artık dedim oda 7 10 işgünü dedi
Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz?Sabah 8 gibi instagramdan yazdım. 1 saat sonra dönüş yaptılar yazdıkları bu. İçimi kemiren stresde gitmiş oldu. Sistem gelince kutusunu açarken videoya çekmeyi düşünüyorum. Youtubeda hiç böyle atan olmamış.
beyler benimki kargoya verilmiş mail geldi 8 martda sipariş etmiştim haber ediyim dedimHocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz?