Neler Yeni

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Galiba Ciddi Bir Stok Sorunu Var.
Ben Bu Haftadan da Ümidi Kestim
Dün ailem sürekli "Nerde kaldı?" "Ne zaman gelecek?" "Bak dolandırmasınlar!" dedikleri için mecbur mail attım. Şu şekilde dönüş oldu:

Merhaba,

Öncelikle PcKolik ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Ayın 9'unda vermiş olduğunuz hazır sistem siparişiniz ayın 10'unda üretim sırasına alınmıştır. Bu hafta üretimden çıkıp tarafınıza iletilmek üzere paketlenmesi yapılacak ve kargoya teslim edilecektir.

Hazır sistemlerin kurulumları, montajları ve testleri tarafımızca yapıldığından dolayı biraz zamana ihtiyaç duyabilmekteyiz; bu süre takribi yedi ila on iş gününü bulabilmektedir, kampanya yoğunluğunda bu ifade edilen süre maksimum süredir... Diye devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün ailem sürekli "Nerde kaldı?" "Ne zaman gelecek?" "Bak dolandırmasınlar!" dedikleri için mecbur mail attım. Şu şekilde dönüş oldu:

Merhaba,

Öncelikle PcKolik ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Ayın 9'unda vermiş olduğunuz hazır sistem siparişiniz ayın 10'unda üretim sırasına alınmıştır. Bu hafta üretimden çıkıp tarafınıza iletilmek üzere paketlenmesi yapılacak ve kargoya teslim edilecektir.

Hazır sistemlerin kurulumları, montajları ve testleri tarafımızca yapıldığından dolayı biraz zamana ihtiyaç duyabilmekteyiz; bu süre takribi yedi ila on iş gününü bulabilmektedir, kampanya yoğunluğunda bu ifade edilen süre maksimum süredir... Diye devam ediyor.
Sitede hazırlanıyor yazdığı halde kapısına gelen çok olmuş sizde de aynı durum olabilir mi acaba?

Mergen

80+ Bronze

Merhaba,

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitede hazırlanıyor yazdığı halde kapısına gelen çok olmuş sizde de aynı durum olabilir mi acaba?
En Azından Adam Akıllı Bi Dönüş Yapmışlar Bu da Bişey :D
Beklemeye Devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yunus özaydın
Bugün 8.gun geldi kasada hiç bı sorun yok güzel montaj yapmışlar yalnız sitede hala kargo için hazırlaniyor yazıyor beni aradılar getirdiler

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,727
İsim
Oozdmrsm
Yakın Zamanda Pckolik ten Sistem Alan Arkadaslar Sisteminiz Kaç Günde Ulaştı Size Acaba ?

8 Mart Akşamı Sipariş Vermiştim Hâlâ Hazırlanıyor Olarak Gözüküyor.
sistemi satın aldığınız zaman montaj ve parçaların testleri yapılır o şekilde gönderilir. 3-4 güne (kargo süreci vs.) kadar eline ulaşacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,653
Üyeler
167,350
Son üye
NicholasFlamel
Top Bottom