Neler Yeni

Pckolik kargo süreci

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat A520M-A PRO
Pckolik ten ayn 12 sinde İşlemci sipariş verdim. E posta ve internet sitesinde hala kargo ve fatura bilgisi bekleniyor yazıyor. Daha ne kadar beklemeliyim küçücük bir şey sipariş verdik be...

rdlsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
T.A
Ben de 12'sinde hazır sistem sipariş ettim. 3-5 iş günü hazırlama süreleri oluyormuş genelde. Bir de benim aldığım sistem kampanyalıydı, stok 100 adetti ve iki üç saatte stok bitti. O yüzden şu anda yoğunlukları çok olduğundan kargolama süreci uzun olabilir.

hayriye

80+ Bronze
Pckolik ten ayn 12 sinde İşlemci sipariş verdim. E posta ve internet sitesinde hala kargo ve fatura bilgisi bekleniyor yazıyor. Daha ne kadar beklemeliyim küçücük bir şey sipariş verdik be...
Normalde 3-5 iş günü kargo hakları var arayıp sorun isterseniz daha temiz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 12'sinde hazır sistem sipariş ettim. 3-5 iş günü hazırlama süreleri oluyormuş genelde. Bir de benim aldığım sistem kampanyalıydı, stok 100 adetti ve iki üç saatte stok bitti. O yüzden şu anda yoğunlukları çok olduğundan kargolama süreci uzun olabilir.
Sizinkini 3-5 iş günü içinde hazırlayacaklar kurup test edecekler daha sonra ne zaman kargoya verirlerse durum aynı değil yani. Sizinki diğer haftaya anca gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat A520M-A PRO
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde 3-5 iş günü kargo hakları var arayıp sorun isterseniz daha temiz olur

Sizinkini 3-5 iş günü içinde hazırlayacaklar kurup test edecekler daha sonra ne zaman kargoya verirlerse durum aynı değil yani. Sizinki diğer haftaya anca gelir
Sizinki hazır sistem ben sadece işlemci sipariş verdim hala bilgi yok

Şu sipariş gelsin bir daha pckolikten sipariş vermicem.

hayriye

80+ Bronze
Sizinki hazır sistem ben sadece işlemci sipariş verdim hala bilgi yok

Şu sipariş gelsin bir daha pckolikten sipariş vermicem.
Valla böyle düşünmemek lazım ben geçenlerde bir siteden sipariş verdim perşembe gün saat öğleden sonra dörtte sipariş verdim ertesi gün cumaya Antalyaya kargom geldi ne ara kargoladılar ne ara İstanbuldan buraya geldi bilemedim. Bu sene yine sipariş verdim cuma akşamı 3-4 gün geçti üstünden kargolamadılar arayıp sordum dayanamadım yoğunluktan bu kadar gecikti dediler bir saat içinde kargoya verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat A520M-A PRO
Valla böyle düşünmemek lazım ben geçenlerde bir siteden sipariş verdim perşembe gün saat öğleden sonra dörtte sipariş verdim ertesi gün cumaya Antalyaya kargom geldi ne ara kargoladılar ne ara İstanbuldan buraya geldi bilemedim. Bu sene yine sipariş verdim cuma akşamı 3-4 gün geçti üstünden kargolamadılar arayıp sordum dayanamadım yoğunluktan bu kadar gecikti dediler bir saat içinde kargoya verdiler.
Yarın ararım artık sağ olun tavsiyeniz için

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat A520M-A PRO
Onları aradım. Müşteri hizmetlerine bağlandım sonra wpden mesaj attım sonunda bugün saat akşam 6 gibi kargom elime geçti şükür ya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,763
Üyeler
160,599
Son üye
hakan gsr
Top Bottom