Neler Yeni

Pckolik sistem aldım 6/7 gün oldu gelmedi şimdide sitesine bile giremiyorum

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Arkadaşlar sistem sipariş eden oldumu geçtğimiz hafta içinde eline ulaşan oldumu şimdide site gitti neler oluyor anlamıyorum açıkcası

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
9 martta sipariş verdim. Bekliyorum. Burayı okumanızı tavsiye ederim bikaç kişi de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sistem sipariş eden oldumu geçtğimiz hafta içinde eline ulaşan oldumu şimdide site gitti neler oluyor anlamıyorum açıkcası
Siteye dns değiştirerek anca girebildim yapabiliyorsan öyle yap

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9 martta sipariş verdim. Bekliyorum. Burayı okumanızı tavsiye ederim bikaç kişi de var.

Siteye dns değiştirerek anca girebildim yapabiliyorsan öyle yap
Teşekkürler kanka orayı takip edin bende 8 marta sipariş verdim hata 7 mart gecesi darlandım artık ne olucak ne bitticek diye

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Teşekkürler kanka orayı takip edin bende 8 marta sipariş verdim hata 7 mart gecesi darlandım artık ne olucak ne bitticek diye
Hocam sizinki kargodadır. Attığım konudaki arkadaşların siparişleri 8 marttaydı bi mail atın sorun derim.

Hocam sizinki kargodadır. Attığım konudaki arkadaşların siparişleri 8 marttaydı bi mail atın sorun derim.
Ama anca yarın dönüş olur 20.00 da kapanıyor diye biliyorum.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
o da bi şey mi? ben bi güç kaynağı alayım dedim öncekini 3 gün boyunca kargoya vermeyi beceremediler sonra iyi oldu dedim bi arkadaşımız daha iyi bi psu önerdi eskiyi iptal ettim başka bi siteden yeniyi sipariş verdim. Onu da yanlış yere kargolamış kerizler iyi mi

o da bi şey mi? ben bi güç kaynağı alayım dedim öncekini 3 gün boyunca kargoya vermeyi beceremediler sonra iyi oldu dedim bi arkadaşımız daha iyi bi psu önerdi eskiyi iptal ettim başka bi siteden yeniyi sipariş verdim. Onu da yanlış yere kargolamış kerizler iyi mi
yurtiçi kargoya da hiçbir şekilde ulaşamıyorum adamların müşteri hizmetlerinde bilgisayar çıkıyo karşıma

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ama anca yarın dönüş olur 20.00 da kapanıyor diye biliyorum.
bencede bi mail atim dönsünler yarın ya 2 gün önce aramıştım eksik parça felan diyorlardı ama

yurtiçi kargoya da hiçbir şekilde ulaşamıyorum adamların müşteri hizmetlerinde bilgisayar çıkıyo karşıma
Çok garip bi site ya cidden birdaha bir şey alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Top Bottom