PC'mdeki Garip Sıkıntı

Ragruai

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Sistemim
Sapphire+ RX580 8GB 256 Bit
4X2 8 GB DDR4 2800 MHz Ram
i3 9100f İşlemci
Mevcut
Fakat Ben Bir Çok Oyunu Ultrada Oynamıyorum PC Takılıp Duruyor.Darboğaz Yiyormuşum Gibi Oluyor.Youtube Testlerine Baktım İnsanlar Gayet Rahat Oynarken Bu Sistemde Benimki Neden Böyle ?
Red Dead Redemption 2 Medium'a Alayım High Alayım Hiç Bir Değişken Olmuyor.Köylere Girince Oyun Oynanmaz Dereceye Geliyor
Call Of Duty Modern Warfare 2019'da 1920x1080'de Oynayamıyorum.Sesler Takılıyor Oyun Takılıyor Warzone AŞIRI Takılıyor Zaten
CSGO'da Low Settingste 150 FPS Alıyorum 0 Sıkıntı Ama FPS Az
LoL'de Falan Problem Yok
Gta 5 Ultrada Akıyor
Ben Bu Olayı Nasıl Çözebilirim Sıcaklık Değerleride Stabil.

rdr2 de belki ram yetersiz kalıyor ama diğer oyunları bilmiyorum

Youtube'da Benim Sistemimin Aynısı Olan Kişilerde Hiç Sıkıntı Yaşamıyorlar Benim Problemim Bu Bunu Merak Ediyorum Sadece

Tamamdır MSI Afterburner İndirdim Ve Sonucu Gördümki Takılma Sırasında İşlemcide Hiç Sıkıntı Yok İşlemci Gayet Stabil Çalışıyor Fakat Ekran Kartı
%100'den %0'a Düşüyor O Sırada Donuyor Sonra %98-%100 olup Oyun Akıcı Devam Ediyor Sonra Yine Bi Anda %0 Oluyor

Tamamdır MSI Afterburner İndirdim Ve Sonucu Gördümki Takılma Sırasında İşlemcide Hiç Sıkıntı Yok İşlemci Gayet Stabil Çalışıyor Fakat Ekran Kartı
%100'den %0'a Düşüyor O Sırada Donuyor Sonra %98-%100 olup Oyun Akıcı Devam Ediyor Sonra Yine Bi Anda %0 Oluyor
İlk olarak pcdeki tüm driverleri guncelle. Bios güncel değilse güncelle. Bir de PSU marka model kaç w olduğunu yazmanı isteyecegim

Günümüzde oyunların çoğunu 8 GB Ram ile ultra'da oynamanız zaten pek mümküm değil. Bazı oyunları oynarsınız da özellikle yeni nesil oyunlarda 8 GB ram sıkıntı. Hatta Bazı oyunlar var ki ultra ayarda 10 GB ramden gidiyor.
Oyun içi seslerin takılması , gidip gelmesine çözüm olarak onboard ses kartınızın Driver' larını güncelleyin.

İlk olarak pcdeki tüm driverleri guncelle. Bios güncel değilse güncelle. Bir de PSU marka model kaç w olduğunu yazmanı isteyecegim
Bilgisayarındaki tüm driverleri silip amd sitesinden güncel driverleri kurup birde öyle dene.
Ve ramini 16 ya yükseltmeye çalış

Arkadaşlar Sistemim
i3 9100f İşlemci
Mevcut
Fakat Ben Bir Çok Oyunu Ultrada Oynamıyorum PC Takılıp Duruyor.Darboğaz Yiyormuşum Gibi Oluyor.Youtube Testlerine Baktım İnsanlar Gayet Rahat Oynarken Bu Sistemde Benimki Neden Böyle ?
Red Dead Redemption 2 Medium'a Alayım High Alayım Hiç Bir Değişken Olmuyor.Köylere Girince Oyun Oynanmaz Dereceye Geliyor
Call Of Duty Modern Warfare 2019'da 1920x1080'de Oynayamıyorum.Sesler Takılıyor Oyun Takılıyor Warzone AŞIRI Takılıyor Zaten
LoL'de Falan Problem Yok
Gta 5 Ultrada Akıyor
Ekran kartı ayarlarıyla alakalı olabilir bendede oluyodu düzelttim ama nası yaptığımı hatırlamıyorum.

COD Warzone için 8gb ramde takılma sorunu var ve düzeltilmiyor. Attığım videodan bakabilirsin sadece ramden kaynaklanan ani takılmalar oluyor. Sistemler aynı sadece ram bellekleri farklı

ramleriniz yetmiyor ve o rdr 2 gibi bir oyunda ultra high ayarlarda oynayamazsınız o oyunu 2060 2070 gibi kartlar bile bazı sahnelerde ve oyunun genelinde 60 fps üstünüz zor görüyor zaten

Arkadaşlar Sistemim
i3 9100f İşlemci
Mevcut
LoL'de Falan Problem Yok
Gta 5 Ultrada Akıyor
msi afterburnerden işlemci ve ekran kart,ının kullanımını gözle
büyük ihtimal darboğaz yaşıyosundur anakart değiştirip ryzen 5 e geçmeni öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri