maury
80+
Letgodan konuştuk. Asla cep no vermem hiçbir yere. Kimseyle de kuytu köşede buluşmam.İyi telefonundan bulmamış panelden adresini
Letgodan konuştuk. Asla cep no vermem hiçbir yere. Kimseyle de kuytu köşede buluşmam.İyi telefonundan bulmamış panelden adresini
Kanki normal fiyat dediğin şeyi kim belirliyor peki. Saçma sapan yorum yapmışsın isterse 10kdan satar isterse 30kdan satararkadaşlar herhalde hukuktan haberiniz yok özet geçeyim sattığınız üründe gabin varsa hukuki yollarla verdiği parayı geri alır.
Yani adam şuan sana dava açsa parası alır.(avukat parası dahil) Çünkü orta da gabin var. sen normal fiyatının çok üstünde bilgisayar satmışsın yani alıcıya gabin hakkı vermişsin. Benim tavsiyem iade etmen.
Ortak buluşma noktası ayarlayıp orada kasayı verseydin keşke, niye evini adama söyledin kiEvi falan da biliyor eve gelip bişey yaparsa aileme ne derim ben ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz duran param var 4070'li bişey düşünüyorum ama şu adamı halletmem gerek
serbest piyasa isterse 100kya satararkadaşlar herhalde hukuktan haberiniz yok özet geçeyim sattığınız üründe gabin varsa hukuki yollarla verdiği parayı geri alır.
Yani adam şuan sana dava açsa parası alır.(avukat parası dahil) Çünkü orta da gabin var. sen normal fiyatının çok üstünde bilgisayar satmışsın yani alıcıya gabin hakkı vermişsin. Benim tavsiyem iade etmen.
Aynen anayasa zaten senin dediğin gibi kurulmuş...serbest piyasa isterse 100kya satar
Saçma yorum aynen. Nispi butlan sebeplerine bak gerçi hukuk ile alakanız yok doğal.Kanki normal fiyat dediğin şeyi kim belirliyor peki. Saçma sapan yorum yapmışsın isterse 10kdan satar isterse 30kdan satar
Saçma yorum aynen. Nispi butlan sebeplerine bak gerçi hukuk ile alakanız yok doğal.Kanki normal fiyat dediğin şeyi kim belirliyor peki. Saçma sapan yorum yapmışsın isterse 10kdan satar isterse 30kdan satar
Ne dolandirmasi adam kendi isteğiyle almişbu arada adama iyi kazık atmışsın hatta bildiğin dolandırmışsın
ama ticaret bitmiş görmüş almış iade edemez sen de vermek zorunda değilsin
Kardeş bunun hukuki dayanağını atsana çok biliyorsan. Ürün ikinci el bi kere bana ait alıcısı da o fiyatı kabul ediyorsa ister 10 katı fiyatına satarım ister bedava veririmAynen anayasa zaten senin dediğin gibi kurulmuş...
Saçma yorum aynen. Nispi butlan sebeplerine bak gerçi hukuk ile alakanız yok doğal.
Saçma yorum aynen. Nispi butlan sebeplerine bak gerçi hukuk ile alakanız yok doğal.
Bu sisteme 19 bin lira verecek kadar armut birinin böyle şeyleri akıl edeceğini pek sanmıyorum.arkadaşlar herhalde hukuktan haberiniz yok özet geçeyim sattığınız üründe gabin varsa hukuki yollarla verdiği parayı geri alır.
Kral sistemi denemeden mi vereyim ? Adam denemek istedi bende mutfakta power'ı verdim denedi aldıOrtak buluşma noktası ayarlayıp orada kasayı verseydin keşke, niye evini adama söyledin ki
Bundan sonra mümkün mertebe adresini paylaşma demeye çalışıyor işte. Çözüm olarak herhangi bir internet kafede denetebilirdin. Neyse sana güveniyorum adama o paradan kuruş dahi verme üstüne sen tehdit et şikayet ederim diye.Kral sistemi denemeden mi vereyim ? Adam denemek istedi bende mutfakta power'ı verdim denedi aldı
Kardeş bunun hukuki dayanağını atsana çok biliyorsan. Ürün ikinci el bi kere bana ait alıcısı da o fiyatı kabul ediyorsa ister 10 katı fiyatına satarım ister bedava veririm
İstemedimi?Letgodan konuştuk. Asla cep no vermem hiçbir yere. Kimseyle de kuytu köşede buluşmam.