Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

yok öyle bir şey

Belki parçaları değiştirdi belki başka bir şey yaptı belki kırdı döktü. Satana bir şey demem alana da oh olsun :D Rx 6600lü Rtx 3060lı sistemler 16 ya satılmıyor yatıyor kenarda sizinki de şans veya adamda art niyet var

Bu tür 2.el satışlarda evinize çağırmayın. Kafeden ya da kahveden izin isteyip pc yi gösterin.
PS4'ü o şekilde satmıştım. Merkezdeki kahvedeki TVye bağladım biraz oynadı sattım. Sonra paraya sıkıştım geri alman lazım deyince o iş geçti deyip engel atmıştım.

Bu tür 2.el satışlarda evinize çağırmayın. Kafeden ya da kahveden izin isteyip pc yi gösterin.
PS4'ü o şekilde satmıştım. Merkezdeki kahvedeki TVye bağladım biraz oynadı sattım. Sonra paraya sıkıştım geri alman lazım deyince o iş geçti deyip engel atmıştım.
tam bir sigma hareketi nerde görsem tanırım AOLDJAODHJADAĞJOD

hocam evinize kadar gelip test edip alıp birde iade etmeye çalışıyor siz firma değilsiniz ticaret yapıp anlaşmışsınız, artık iş işten geçti vermeyin engelleyin gitsin uğraşılmaz

Atar yapsana olum ısrar ediyorsa bas engeli geç hiçbir şey yapamaz.

Sattığın üründe bir sorun yoksa iade alma bu keyfi iadeye girer herkes alacağı ürünün fiyatını önceden araştırıp aldın muhtemelen pahalıya aldığını ayıkmıştır. Üründe sorun yok keyfi iade alamam parayı harcadım de geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri