Neler Yeni

Pcnin algılama problemi ve beyaz ekran vermesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Merhaba, laptobumu 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm. Fanını temizletip termal macununu sürdürdüm ve format attırdım. Bilgisayarım normal kullanımda bile algılamıyor daha ağır çalışıyor oyunlarda fps drop yiyorum. Ve normal kullanırken beyaz ekran verdi bugün hiçbir tuşa basamadım ve kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim.

Ekler

• CA34B0F6-871C-46CF-818F-62128BCA8D24.jpeg
    CA34B0F6-871C-46CF-818F-62128BCA8D24.jpeg
    1.4 MB · Hit: 36

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
bilgisayarcı yanlış bir şey yaptı büyük ihtimal geri götürmeni tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarcı yanlış bir şey yaptı büyük ihtimal geri götürmeni tavsiye ederim
Hiçbir drive yüklememiş ki ben yükledim bütün hepsini yani nasıl götüreyim tekrar oraya. Güvendiğim bilgisayarcım vardı covidden dolayı kapatmış. Başka bir yere götürdüm hep böyle problemler yaşıyorum sürekli bilgisayarıma bir şey yapıyolar ve para alıyolar sürekli ona da verecek param kalmadı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Merhaba, laptobumu 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm. Fanını temizletip termal macununu sürdürdüm ve format attırdım. Bilgisayarım normal kullanımda bile algılamıyor daha ağır çalışıyor oyunlarda fps drop yiyorum. Ve normal kullanırken beyaz ekran verdi bugün hiçbir tuşa basamadım ve kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim.
Ekran kartında bir sorun var gibi duruyor. Ekran kartın nedir?

iEmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emin Aytanözü
dostum temiz bir format atıp driverları baştan kur

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Zeynep hanım lütfen günümüz bilgisayarcılarına asla güvenmeyin çünkü parça çalıp çalmadığını farklı parçalarla değiştirip değiştirmediğini bilemezsiniz hangi kalitede bir termal macun sürdü fanları nasıl temizledi bunlar önemli konular muhtemelen sorun donanımsal kaynaklı ama tam olarak hangi parça bulmak biraz zor daha bilgili arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Hocam firüs atmıs olabilir veya donanımlardan birini değiştirmiş olabilir

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,521
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Belkide ssd varmış çıkarmış hdd bağlamış. Yada elinde eski yıpranmış ssd varsa onu bağlamış.
Her şey mümkün.

Bilgisayarı iyi olan bir arkadaşına verseydin o daha iyi bakımını yapardı valla. Bu zamanda bilgisayar kasaplarına kendi bilgisayarını emanet eden adam aslan yüreği yemiş resmen.
Az biraz bilgisayarı çözen adam bile ustaya götürmeye tırsıyor bilgisayarını.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Aç kapa yapın. Bios ekranı dahi gelmiyorsa bilgisayarcı bir yerde hata yapmış. Gidip bağırıp çağırın adama ve bilgisayarcılara gitmeyin.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,521
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Aç kapa yapın. Bios ekranı dahi gelmiyorsa bilgisayarcı bir yerde hata yapmış. Gidip bağırıp çağırın adama ve bilgisayarcılara gitmeyin.
Bağırıp çığırmak iyi olmaz. En etkili yöntem parasını geri istesin.

Top Bottom