Keşke zamanında biraz daha verip alsaymışsın ama yapacak bir şey yok güle güle kullan.James Donkey SSD aldım 2 yıl önce almaz olaydım zaman geçtikçe performansı düşüyor.O zamanlarda SSD'ler bir tık daha pahalıydı JD ile diğer markaların arasında ortalama 50-70 TL arası fark vardı fakat şimdi bakıyorum da almakla çok hata etmişim. ilk başlarda 550/500 alıyordum şimdi ise 440/400 alıyorum. Diğer bileşenler imza kısmında mevcut hepsinden memnunum.
Ram'i arttırırsan süper olur bence.Msi ventus xs 1660ti memnunum, soğutması gayet iyi iş çıkarıyor.
AMD Ryzen 5 2600 memnunum.
Xpg gammix d30 3200mhz 8gb ram memnunum ama 16 yaparsam güzel olacak
Msi B450M-A Pro Max memnunum
James Donkey JD512 M2 SSD memnunum değerleri güzel
Gmepower wraith kasa, memnun değilim. Ön tarafında hava alan bir yeri olmadığı için bilgisayar hep 70 derecelerde çalışıyor, neyse ki 80'e hiç çıkmıyor. Ayrıca öndeki RGB'lerden birinin ledi yandı. Bu yüzden garantiye göndereceğim.
Gamepower 500w PSU, bundan da çok memnun değilim geçen gün durup dururken bilgisayar kapanıp açıldı, garantiye yollamamın diğer sebebi de bu.
aldığım güne şey olsun tekli çekirdek hiç bi şey yaramıyor. oynadığım oyunlarda ryzen pişmanlık bu kadar net. almaz olaydım diyordum yonga şeyleri bile stabil değil.Niye ryzen'in ne sıkıntısını gördün. (Sitem olarak değil merakımdan sordum.)