LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekiliydigüç kablosu da çekili miydi
Çekiliydigüç kablosu da çekili miydi
Ama hiç bişi açılmadan nasıl yapacağımpili de çıkartmışsınız bios sıfırlanmalıydı galiba sorun farklı usb ile bios yüklemesi yaparsan genellikle bu sorunu çözer bi de öyle dene istersen
İşlemcinde gpu varsa gpu yu çıkarıp biosa gir ardından secure bootu kapat. Yoksa veya olmuyorsa anakartın çift bios ise diğer biosa geç. Bildiğim kadarıyla anakartta bir switch oluyor. Yoksa kombinasyonuna bak. Ardından secure bootu disablede getirip ekran kartını geri tak.Çekiliydi
Ekran kartını çıkarınca güç kablosu takılı kalırsa sorun olur mu çıkaramadım ve çıkarırsam rakam diye endişrleniyorumİşlemcinde gpu varsa gpu yu çıkarıp biosa gir ardından secure bootu kapat. Yoksa veya olmuyorsa anakartın çift bios ise diğer biosa geç. Bildiğim kadarıyla anakartta bir switch oluyor. Yoksa kombinasyonuna bak. Ardından secure bootu disablede getirip ekran kartını geri tak.
İndirdim bu usbyi nereye takcampc açılmadan yapılıyor bu dediğim biosu yeniden yüklemek için pc açık olmuyor sadece güç kabloları takılı oluyor pc başlatmıyorsun indirebileceğin bi bilgisayar var mı biosu
Eğer işlemcin Apu destekliyorsa, ekran kartını çıkartık anakart üzerinden görüntü al sonra yaptığın değişikliği düzelt biostanX870 aorus elite wifi7 ice bir anakartım var secure boot customdan managele ilgili bir ayarı değiştirdim ardından pcyi açtığımda ekran gelmedi bios pilinin çıkardım 10dk bekledim Clear CMOS yaptım ama hiçbiri işe yaramadı ve şuan anakarttaki VGA ledi kırmızı yanıyor sorun nedir yardımcı olabilecek var mı
9950x3dişlemcin apu mu ki ?