Çözüldü✓ Pcye ekran gelmiyor!

güç kablosunu da çıkartmalısınız altında mandalı var ona basıp çıkaracaksınız

image.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo şöyle dursa sorun olur mu

Son düzenleme:
olur sıkıntı değil

evet getirin ayarları sıfırla seçeneğini yaparak düzeltebilirsiniz. yanma falan olmaz sadece kart kapanır ya da açılmaz. altında mandalı vardı mandalı geçirin yeterli

evet getirin ayarları sıfırla seçeneğini yaparak düzeltebilirsiniz. yanma falan olmaz sadece kart kapanır ya da açılmaz. altında mandalı vardı mandalı geçirin yeterli
Secure bootu kapattım sadece bı de okuduğum haberlere göre birçok ekran kartı bu yüzden yanmış

mandalı geçene kadar zaten bastırmak zorundasınız. yoksa gevşer. hatta isterseniz anakarta takmadan önce güç kablosunu takın daha rahat takarsınız destek olunca. bunları yaparken güç kapalı olsun

mandalı geçene kadar zaten bastırmak zorundasınız. yoksa gevşer. hatta isterseniz anakarta takmadan önce güç kablosunu takın daha rahat takarsınız destek olunca. bunları yaparken güç kapalı olsun
Öyle yaptım baya bı bastırın umarım olmuştur

alttan bakabilirsiniz mandal yerine oturmuş mu diye saçma şekilde mandalı aşağıya koyuyorlar

alttan bakabilirsiniz mandal yerine oturmuş mu diye saçma şekilde mandalı aşağıya koyuyorlar
Bahsettiğiniz mandallı anlamadım ama ben size bı foto atayım

image.webp

image.webp

IMG_9427.webp

Son düzenleme:
fotoğrafta gösterdim tam görnümyor o mandaldan bahsettim sorun çözülmüş galiba

Ekler

• IMG_9427.webp
    IMG_9427.webp