yok kanka bunlarla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum istersen denetim masasından chrome'u kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneSon yazdığım şeylere baksana bi eklere tekrar atayım.
o uyumluluğa attığın tik işaretini kaldırıp uygula deyip chrome'u tekrar açmayı deneSon yazdığım şeylere baksana bi eklere tekrar atayım.
Kanka video linkini atayım, videoyu hazırlayan kişi güzelce özetliyor arada birkaç önemli nokta var dikkat edersen sorunsuz mükemmel bir şekilde kullabilirsin.@TEŞKİLAT knk Word ' PowerPoint gibi uygulamaları nereden indireceğim ?
Sen bir yerden indireceğiz demiştin
Dostum linkteki dosyayı indirdim. .rar dosyası açmak için bu programı kullanın diyor. ben onu nereden açacağım ?Kanka video linkini atayım, videoyu hazırlayan kişi güzelce özetliyor arada birkaç önemli nokta var dikkat edersen sorunsuz mükemmel bir şekilde kullabilirsin.
Video:
Alıntıyı görüntüle
Linki atıyorum kanka.Dostum linkteki dosyayı indirdim. .rar dosyası açmak için bu programı kullanın diyor. ben onu nereden açacağım ?
Tamam kanka hallettim sağolasın.Linki atıyorum kanka.
Winrar indirmelisin.
![]()
WinRAR
WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats.www.win-rar.com
Hmm, benim aklıma gelenler bu kadar Denetim Masası/Güç Seçenekleri/Yüksek Performans yapmayı unutma.Tamam kanka hallettim sağolasın.
Office falan da tamamdır.
Başka yapmam gereken var mı ?