PC'ye M2 SSD Taktım Hata Verdi

İlk defa böyle bir şey görüyorum bilgim yok kanka istersen şimdilik farklı bir tarayıcı yükleyebilirsin. Örneğin Opera
Son yazdığım şeylere baksana bi eklere tekrar atayım.

Ekler

• IMG_20210408_220559.jpg
    IMG_20210408_220559.jpg
    599.8 KB · Hit: 43
yok kanka bunlarla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum istersen denetim masasından chrome'u kaldırıp tekrar kurulum yapmayı dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o uyumluluğa attığın tik işaretini kaldırıp uygula deyip chrome'u tekrar açmayı dene

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
@TEŞKİLAT knk Word ' PowerPoint gibi uygulamaları nereden indireceğim ?
Sen bir yerden indireceğiz demiştin

@TEŞKİLAT knk Word ' PowerPoint gibi uygulamaları nereden indireceğim ?
Sen bir yerden indireceğiz demiştin
Kanka video linkini atayım, videoyu hazırlayan kişi güzelce özetliyor arada birkaç önemli nokta var dikkat edersen sorunsuz mükemmel bir şekilde kullabilirsin.

Video:

1617913312025.png

• Beğen
Kanka video linkini atayım, videoyu hazırlayan kişi güzelce özetliyor arada birkaç önemli nokta var dikkat edersen sorunsuz mükemmel bir şekilde kullabilirsin.

Video:

Alıntıyı görüntüle
Dostum linkteki dosyayı indirdim. .rar dosyası açmak için bu programı kullanın diyor. ben onu nereden açacağım ?

Dostum linkteki dosyayı indirdim. .rar dosyası açmak için bu programı kullanın diyor. ben onu nereden açacağım ?
Linki atıyorum kanka.
Winrar indirmelisin.

• Beğen
Linki atıyorum kanka.
Winrar indirmelisin.

Tamam kanka hallettim sağolasın.
Office falan da tamamdır.

Başka yapmam gereken var mı ?

Yalnız
Tamam kanka hallettim sağolasın.
Office falan da tamamdır.

Başka yapmam gereken var mı ?
Hmm, benim aklıma gelenler bu kadar Denetim Masası/Güç Seçenekleri/Yüksek Performans yapmayı unutma.
Bir de hangi ekran kartını kullanıyorsan programına girip manuel olarak yeni bir güncelleme var mı diye güncellemeleri denetle yapabilirsin.

• Beğen
Geri