Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,823
arkadaşlar arada bir komut istemi cmd açılıp 1 saniye olmadan kapanıyor şimdi kasperskydan taratacağım sizce virüs mü girdi
Hocam benim pcye hiç bir şey yüklemediğim de de Windows başlarken 1 den fazla olup kapanıyor siz yine de ne olur ne olmaz tarayınarkadaşlar arada bir komut istemi cmd açılıp 1 saniye olmadan kapanıyor şimdi kasperskydan taratacağım sizce virüs mü girdi
%100 virüs diyemeyiz.arkadaşlar arada bir komut istemi cmd açılıp 1 saniye olmadan kapanıyor şimdi kasperskydan taratacağım sizce virüs mü girdi
arkadaşlar arada bir komut istemi cmd açılıp 1 saniye olmadan kapanıyor şimdi kasperskydan taratacağım sizce virüs mü girdi
az önce siyah ekran gitti geldi%100 virüs diyemeyiz.
şu anda taratıyorum dedim zaten?Bize sormak yerine taratırsan daha kesin olmaz mı kanka
Taratıyorum dememişsin taratacağım demişsin kimse net bir şey söyleyemez bu konuda test sonucunu burada paylaş o zaman yardımcı oluruz.şimdi kasperskydan taratacağım
bir dahakine dikkat ederim zaten buldu virüsü direkt yüklediğim andaTaratıyorum dememişsin taratacağım demişsin kimse net bir şey söyleyemez bu konuda test sonucunu burada paylaş o zaman yardımcı oluruz.
aynen tr yama sıkıntısı bende deBende de oluyordu PCde adware virüsü varmış. TR yamalardan bulaşmış.
Bİr tarama yap