pcyi nasıl bozabilirim

Hadi dürüst olalım herkes bu konunun açılmasını bekliyormuş, yanıtlara bak fpşweqolıkpfbmjweiqşpfvolewqfqw

Oyun açıkken ekran kartı işlemci ram ne varsa birini sök hem pc kurtulur hem de sen...

pcye sıvı dökmeden nasıl bozabilirim yansın kullanılamasın neden yaptığımı boş verin oyle gerekiyor bazı sebeplerden (pc iyi bir pc değil)
lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcinin termalini silip pcyi zorlayacak bir şeyler açsam yakabilir miyim o şekilde
Bios atarken fişini cek

Biosu güncellerken fişten çek. Hep merak etmişimdir direkt bozuluyor mu diye
Bozuluyor

pcye sıvı dökmeden nasıl bozabilirim yansın kullanılamasın neden yaptığımı boş verin oyle gerekiyor bazı sebeplerden (pc iyi bir pc değil)
lütfen yardımcı olun

işlemcinin termalini silip pcyi zorlayacak bir şeyler açsam yakabilir miyim o şekilde
İşlemci pinlerini yamult anakarttaki lehimleri kazı çok şey olur ama en iyisi komşu çocuğu varsa ona ver anında hallolur

Bios update yaparken fişini çekmek mantıklı da muhtemelen bozulunca sana yeni PC alırız diyen bir aile var. Beklenmedik bir harcama aileni zora sokmayacaksa düşünebilirsin. İşin bu boyutu da var

termal macunu sürme varsa sil bir sıfır fazla yazarak oc yap işlemci gg denendi onaylandı (12900k gitti bu dalgınlıkla) (hepsi onu düşünmekten oldu)

Hadi dürüst olalım herkes bu konunun açılmasını bekliyormuş, yanıtlara bak fpşweqolıkpfbmjweiqşpfvolewqfqw
ben yaşadığımı yazdım sayılır mı o

lütfen yardımcı olun

ekran kartının fanlarını ve soğutucu bloğunu sök yalın bir şekide stres testine sok

geleneksel donanımarşivi forum konusu yine bizlerle.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
termal macunu sürme varsa sil bir sıfır fazla yazarak oc yap işlemci gg denendi onaylandı (12900k gitti bu dalgınlıkla) (hepsi onu düşünmekten oldu)

Sende 12900 K yakacak g°t var mı

Owww dostuummm

Hdhfhfhfhfhfhfhf

Helal et dayiiiiu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455