Bios atarken fişini cekpcye sıvı dökmeden nasıl bozabilirim yansın kullanılamasın neden yaptığımı boş verin oyle gerekiyor bazı sebeplerden (pc iyi bir pc değil)
lütfen yardımcı olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcinin termalini silip pcyi zorlayacak bir şeyler açsam yakabilir miyim o şekilde
BozuluyorBiosu güncellerken fişten çek. Hep merak etmişimdir direkt bozuluyor mu diye
İşlemci pinlerini yamult anakarttaki lehimleri kazı çok şey olur ama en iyisi komşu çocuğu varsa ona ver anında hallolurpcye sıvı dökmeden nasıl bozabilirim yansın kullanılamasın neden yaptığımı boş verin oyle gerekiyor bazı sebeplerden (pc iyi bir pc değil)
lütfen yardımcı olun
işlemcinin termalini silip pcyi zorlayacak bir şeyler açsam yakabilir miyim o şekilde
ben yaşadığımı yazdım sayılır mı oHadi dürüst olalım herkes bu konunun açılmasını bekliyormuş, yanıtlara bak fpşweqolıkpfbmjweiqşpfvolewqfqw
ekran kartının fanlarını ve soğutucu bloğunu sök yalın bir şekide stres testine sokpcye sıvı dökmeden nasıl bozabilirim yansın kullanılamasın neden yaptığımı boş verin oyle gerekiyor bazı sebeplerden (pc iyi bir pc değil)
lütfen yardımcı olun
ovarlok makinesi ayağınıza geldiuverlock yap bozarsın
Sende 12900 K yakacak g°t var mıtermal macunu sürme varsa sil bir sıfır fazla yazarak oc yap işlemci gg denendi onaylandı (12900k gitti bu dalgınlıkla) (hepsi onu düşünmekten oldu)
ben yaşadığımı yazdım sayılır mı o
Owww dostuummmtermal macunu sürme varsa sil bir sıfır fazla yazarak oc yap işlemci gg denendi onaylandı (12900k gitti bu dalgınlıkla) (hepsi onu düşünmekten oldu)
ben yaşadığımı yazdım sayılır mı o
Hdhfhfhfhfhfhfhf
Helal et dayiiiiu
o zamanki dalgınlıkla macun sürmeyi unutmuşum oc yaparkende +200 yerine +2000 yazmıştımSende 12900 K yakacak g°t var mı