Pcyi upgrade mi yoksa yeni pc mi ?

xKai

80+
Reaksiyon skoru
57
imzada da gördüğünüz gibi , sizce elimdeki pcyi satıp yeni bir pcye girişmek mi yoksa bazı parçalarını yükseltmek mi? detaylı tavsiye verirseniz sevinirim ... Bu kasayı satmak istersem ortalama kaça satabilirim
Sadece kasa arkadaşlar onun dısında monitör vs ekipmanlar tamam
Gigabyte 1660 Super
İntel Core i5 10400f
GIGABYTE B560M DS3H V2 Anakart
Corsair 550w 80+ Bronze PSU
Corsair Vengeance (8+2) Ram

Bütçen ne kadar bu kasa hariç

Satıp komple yeni bir sistem almak daha mantıklı gibi. Çünkü işlemci zayıf değiştirmek için anakart değiştirmen lazım almışken ddr5 alayım dersen ram lazım e parçalar yükselince güç ihtiyacı artacak psu gerekicek her şey tamam diyeceksin gpu güncel oyunlar için yetmeyecek eğer parça yükseltirsen yaşayacağın senaryo tam olarak bu hocam. Şahsi kanaatim ne kadar ediyorsa bütün olarak satın ve yeni cihaz toplayın.

35 k ayırabilirim yeni bir pc için, elimdekini kaça satabilirim ondan emin değilim sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen ne kadar bu kasa hariç
bu kasa hariç 35 k şuan ayırabilirim sattıgım zaman ekstra ne getirisi olur bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
35 k ayırabilirim yeni bir pc için, elimdekini kaça satabilirim ondan emin değilim sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kasa hariç 35 k şuan ayırabilirim sattıgım zaman ekstra ne getirisi olur bilmiyorum
Bunu sat o zaman direkt ddr4 sistemi güncellemeye gerek yok eline geçen parayla da 45-50 arasına ddr5 5070 sistem çekersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,549
Üyeler
186,348
Son üye
_YAMAN_
Geri