Neler Yeni

peder dolandırıldı yardım

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Aynı olayı bizim pedere de yaptılar bir tık kolay oluyor herhalde kandırılmaları neyse ki bizim ki gelip bana danıştı buna bir güzel kızdım nasıl böyle bir şeye kendini inandırabiliyorsun diye falan bir daha böyle bir olay olursa ilk önce bana geliyorsun falan diyerek para kaptırmadan olayı kapadık direkt aynı olay yemende askerim diyor bir kadın facebooktan fotolar falan atıyor yok askerlerin bulduğu paraları getiriyoruz şu bu jahaljsfhalkjshd hikayeler kopmalık ama yediriyorlar demek ki geçmiş olsun hocam tecrübelendi diyelim pederin en azından bundan sonra hiçbir yabancıya güvenmez destek ol boşver de adamın mentalini koru bu saatten sonra onun stresiyle boş yere kendini harap etmesin 28k çok para değil yeri doldurulur sorun yok mentali kurtarsın kafi

Reindi

80+ Silver
TR de olsa bir şey yapılırdı bankaya gidip yanlışıkla falan gönderdim diyince işlem yapılıyor benim oldu bir kere yanlışıkla 50k attım yanlış hesaba gittim bankaya parayı geri aldım hemen ama yabancı hesaptan alamazsın TR olması laızm

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bizim peder birkaç ay önce fake sahibindene inanmış 8k gitmişti klima için dava süreci cartı curtu hala sürüyor genelde iban'da kiralık olduğu için bulması zor oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp ikna edip bloke koydurma vs. var mı? Çünkü karakol veya savcılığa başvursak uğraş dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peder böyle rahat para atacağını bilseydim kendime pc dizdirirdim :D şimdide soğuk su içeriz diyor
tekrar o parayı nasıl kazanabilirsiniz onu düşünün şikayet vs. den bir şey çıkmaz genelde öylr oluyor ama şansınızı deneyin

GirayHan

80+ Platinum

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

MythPhantom

80+ Bronze
gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp ikna edip bloke koydurma vs. var mı? Çünkü karakol veya savcılığa başvursak uğraş dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peder böyle rahat para atacağını bilseydim kendime pc dizdirirdim :D şimdide soğuk su içeriz diyor
Hocam aslında haber bültenlerinde çıkarsa babanız ordan bi miktar para alabilir(!)

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
Sene 2023 hala böyle haberleri görmek traji komik oluyor. Yemenden para gelecek diye adamlar sana illegal bir iş teklifi yapıyor sen bunu kabul ediyorsun dolandırılınca vay bu ülkede kanun var şikayet edelim :) geçmiş olsun adamın yüzüne vurmayın zaten utanıp üzülmüştür bazen 1 musibet bin nasihatten iyidir derler.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
ziraat ibanı ama yabancı isimdi
Muhtemelen Suriyeli Türk vatandaşı o zaman o arkadaş muhtemelen yoksul olan bir kişinin banka hesaplarını kullanıyorlar bu işlemler için bunlarda Suriyeli bir kişiyi bulmuşlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,759
Üyeler
163,053
Son üye
merttari
Top Bottom