Neler Yeni

Peerless assassin modifiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
şimdi arkadaşlar elimde peerless assassin var bunu 7500f ile kullanıyordum fitkız kurulumu yaparken 66 derexe cpuz testlerinde 66 derece 5050mhz falandı hep 80 watt tarzı bir watt çekiyordu ve gayet memnundum ancak şimdi 7800x3d ye geçtim kaç derece olacak bilmiyorum ünide olduğumdan test edemedim tahminimce 75 lerde falan olur 66 cfm küsur hava değerine sahip 2 fanı var benim elimde ekstra cm sickleflow bir fan var 62 cfm falan oda peerless assassinin boş kaşan yüzüne o fanıda taksam ısı değerlerinde 1 2 derece düşme yaşanır mı farklı cfm değerlrinden ötürü fanlarda titreme bozulma vs yaşanabilir mi

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3. fanın etki edeceğini sanmıyorum zaten montaj itibarı ile egzoz fana yakın oluyor 3. gereksiz olur gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3. fanın etki edeceğini sanmıyorum zaten montaj itibarı ile egzoz fana yakın oluyor 3. gereksiz olur gibi
Gaming gene sorduğumda 7800 ile kullanacağınız zaman takın faydası olur demişlerdi ama farklı cfm olayını düşünmemiştim fanların biri egzosa hali hazırda yakın ramlerin üstü boş kalsın diye arkaya takmıştım fanı düz qleminyum bloğa ramin ışığı vurunca bi güzel gözüküyordu açıkcası

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gaming gene sorduğumda 7800 ile kullanacağınız zaman takın faydası olur demişlerdi ama farklı cfm olayını düşünmemiştim fanların biri egzosa hali hazırda yakın ramlerin üstü boş kalsın diye arkaya takmıştım fanı düz qleminyum bloğa ramin ışığı vurunca bi güzel gözüküyordu açıkcası
bak biri denemiş :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Slim fan kullanmış bu benimki kalın soğutmaya etkisi çok olmaz benede ama farklı cfmler fanlar arasında yıpranmaya sebep olur mu diye merak ettirdi

Top Bottom