🔥İndirim 🔥🔥Pegasus 1€+vergiler ile uçak bileti

Pegasus 20. Yılına özel kampanyayı başlattı. Avrupada birçok lokasyon uygun fiyatlardan satılıyor.
Aralıkta Milano gidiş dönüş 2700 e aldım
Kaç gün arayla gidiş dönüş ayarlıyorsunuz birde Avrupa dışında başka lokasyonlarda geçerlimidir ?

istanbulda ya da ankarada oturanlar çok şanslı. Samsundan aktarma olunca fiyat şişiyor.

Baktım da vizesiz bir yere normal gidiş dönüş 9 bin civarı böyle baya ucuza geliyor herhalde

Arkadaşlar her ülke geçerli değildir, altında geçerli ülkeler ve şehirler yazıyor detaylı baktığınızda.

Avrupa turu ayarlıyorum yıl sonuna hayırlısıyla bu arada soruları olan varsa bu konu altında sorabilirsiniz deneyimli olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şu an paranız yoksa kendinizi kasmayın her sene her dönem oluyor bu kampanya şu an olmuyorsa sonraki sene gidersiniz
Hocam bende öğrenciyim avrupayı gezmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum tek başınamı otel tutup falan gezmeli yoksa mesela istanbuldan kalkıp avrupayı gezip geri istanbula gelen tur otobüsleri var yada atıyorum bir ülkeye gidip ordaki yerel tur otobüslerinemi katılmalı. Bu uçak biletlerini nasıl ucuza buluyorlar onlarıda anlamıyorum aktarmalı mı bakmak gerekiyor önce sofyaya gidip ordan uçak bileti bakanlar varmış daah ucuz falan diyorlar. Birde mesele sınırdan girerken kalıcağım oteli soruyor ben hangi siteden bakıpta yurt dışından kalacak yer ayarlıcam birde otel yerine motel veya işte böyle sanırım bir uygulama varmış couchsurfing falan yani ne yapmalıyım çok seçenek var ama bilgim yok.

Avrupa turu ayarlıyorum yıl sonuna hayırlısıyla bu arada soruları olan varsa bu konu altında sorabilirsiniz deneyimli olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şu an paranız yoksa kendinizi kasmayın her sene her dönem oluyor bu kampanya şu an olmuyorsa sonraki sene gidersiniz
Hocam vize konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar mı? Ve mesela vize çıkmadan bilet almak mantıklı mı nasıl oluyor bu işler? Biraz şöyle işin inceliklerinden bahseder misiniz?

aynen kampanya sürekli oluyor.
Bende o şekilde yapmak istiyorum ama hem üniversite okuyup hem gezmek zor oluyor tarihler uyuşmuyor sınav oluyor vs. Durum böyle olunca şehir şehir geziyorum
Ara döneme denk getirmeye çalış bende okuyorum bir yandan vize haftan final haftan sonrası gidebilirsin

1 Euro'ya hiç bilet yok vizesiz ülkelere baktım. Bunun bir olayımı var

Hocam bende öğrenciyim avrupayı gezmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum tek başınamı otel tutup falan gezmeli yoksa mesela istanbuldan kalkıp avrupayı gezip geri istanbula gelen tur otobüsleri var yada atıyorum bir ülkeye gidip ordaki yerel tur otobüslerinemi katılmalı. Bu uçak biletlerini nasıl ucuza buluyorlar onlarıda anlamıyorum aktarmalı mı bakmak gerekiyor önce sofyaya gidip ordan uçak bileti bakanlar varmış daah ucuz falan diyorlar. Birde mesele sınırdan girerken kalıcağım oteli soruyor ben hangi siteden bakıpta yurt dışından kalacak yer ayarlıcam birde otel yerine motel veya işte böyle sanırım bir uygulama varmış couchsurfing falan yani ne yapmalıyım çok seçenek var ama bilgim yok.
Öğrenciysen oteli en baştan unutacaksın zaten eğer bütçen çok yoksa hostellerde vesaire konaklayabilirsin. Tur otobüslerini sevmiyorum ben sana da önermem kendin gideceksende al biletini kendin gez daha pahalı olsa bile özgürce dolaşmak çok daha iyi bana kalırsa uçak biletlerini pegasusun sitesinden bakın tek yön bakıyorum ben tek yön ve dönüşü ayrı ayrı alıyorum. Booking hostelworld airbnb tarzı uygulamalara bakarsın kalacak yer için ve aktarmalı uçuşa gerek yok zaten bu kampanyada sadece biletin vergisini ödüyorsun o kadar, aktarmaya gerek yok o normal bilet alırken geçerli olan bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam vize konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar mı? Ve mesela vize çıkmadan bilet almak mantıklı mı nasıl oluyor bu işler? Biraz şöyle işin inceliklerinden bahseder misiniz?
İptal edilebilir bilet al vize çıkmazsa iade edersin ve vize almak çokta zor değil sadece tutarlı olman lazım amacının sadece turistik gezi olduğunu belli edeceksin hesabında 10k tl varsa ben şurda konaklayacağım diyip 5 yıldızlı otel göstermemen lazım mesela onun haricinde kalacağın gün sayısıyla bankadaki paranda tutarlı olmalı bunun dışında gidiş ve dönüş yapacağın ülke aynı olmalı diyelim 4 ülkeli bir tur düzenliyorsun ve ilk durağın budapeşte dönüşü de budapeşteden yapman lazım bunlar dışında hesabına son gün param var gözüksün diye para sokma zaten kontrol ediyorlar genel olarak dürüst ol kandırmaya çalışma yani ilk başvurularda memurların baktığı şey geri döner mi sorusu oluyor birde vize randevuna güzel biçimde git giyinişin iyi olsun ve sana soru sorduklarında düzgün yanıt verebil belgelerini falanda eksiksiz hazırla

istanbulda ya da ankarada oturanlar çok şanslı. Samsundan aktarma olunca fiyat şişiyor.
Ayrı ayrı alabilirsiniz daha da ucuza gelmesi için otobüsle bu illerden birine geçip gidebilirsiniz önermesemde her türlü daha uyguna kapatılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,152
Üyeler
175,171
Son üye
SARI_BEY
Geri