🔥İndirim 🔥🔥Pegasus 1€+vergiler ile uçak bileti

Ara döneme denk getirmeye çalış bende okuyorum bir yandan vize haftan final haftan sonrası gidebilirsin
Aynen genel olarak öyle yapıyorum bazen de devamsızlıktan yiyorum

1 euro ile bilet alan var mı? Hiçbir bileti 1 euroya göremedim ben.

Avrupa turu ayarlıyorum yıl sonuna hayırlısıyla bu arada soruları olan varsa bu konu altında sorabilirsiniz deneyimli olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şu an paranız yoksa kendinizi kasmayın her sene her dönem oluyor bu kampanya şu an olmuyorsa sonraki sene gidersiniz
Hocam ben bu kampanyadan bilet bulamadım sanırım nasıl bakmam lazım saraybosna için biket bakıyorum ama hep 30 euro civarında

1 euro ile bilet alan var mı? Hiçbir bileti 1 euroya göremedim ben.
Ben 1 Euro ya bilet göremedim en ucuz 36 euro
Hocam ben bu kampanyadan bilet bulamadım sanırım nasıl bakmam lazım saraybosna için biket bakıyorum ama hep 30 euro civarında
bilet 1 euro vergi yakıt harcı meydan ücreti eklenince bu fiyatlara geliyor 44 TL'ye bilet satmalarını beklemeyin tabii ki

Öğrenciysen oteli en baştan unutacaksın zaten eğer bütçen çok yoksa hostellerde vesaire konaklayabilirsin. Tur otobüslerini sevmiyorum ben sana da önermem kendin gideceksende al biletini kendin gez daha pahalı olsa bile özgürce dolaşmak çok daha iyi bana kalırsa uçak biletlerini pegasusun sitesinden bakın tek yön bakıyorum ben tek yön ve dönüşü ayrı ayrı alıyorum. Booking hostelworld airbnb tarzı uygulamalara bakarsın kalacak yer için ve aktarmalı uçuşa gerek yok zaten bu kampanyada sadece biletin vergisini ödüyorsun o kadar, aktarmaya gerek yok o normal bilet alırken geçerli olan bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İptal edilebilir bilet al vize çıkmazsa iade edersin ve vize almak çokta zor değil sadece tutarlı olman lazım amacının sadece turistik gezi olduğunu belli edeceksin hesabında 10k tl varsa ben şurda konaklayacağım diyip 5 yıldızlı otel göstermemen lazım mesela onun haricinde kalacağın gün sayısıyla bankadaki paranda tutarlı olmalı bunun dışında gidiş ve dönüş yapacağın ülke aynı olmalı diyelim 4 ülkeli bir tur düzenliyorsun ve ilk durağın budapeşte dönüşü de budapeşteden yapman lazım bunlar dışında hesabına son gün param var gözüksün diye para sokma zaten kontrol ediyorlar genel olarak dürüst ol kandırmaya çalışma yani ilk başvurularda memurların baktığı şey geri döner mi sorusu oluyor birde vize randevuna güzel biçimde git giyinişin iyi olsun ve sana soru sorduklarında düzgün yanıt verebil belgelerini falanda eksiksiz hazırla
Yurdışında ,benim hattım turkcell mesela turkcell falan çekiyor mu yada e sim falan yada gittiğim her ülke için yerel bir hat sağlayıcısından geçici birşeymi almak gerekiyor

Yurdışında ,benim hattım turkcell mesela turkcell falan çekiyor mu yada e sim falan yada gittiğim her ülke için yerel bir hat sağlayıcısından geçici birşeymi almak gerekiyor
e sim alman lazım operatörüne bağlı olarak yurtdışında anlaşması olabilir ama çok kazık fiyatlara oluyor onların tarifeleri bu yüzden e sim al bakmadan arkana

e sim alman lazım operatörüne bağlı olarak yurtdışında anlaşması olabilir ama çok kazık fiyatlara oluyor onların tarifeleri bu yüzden e sim al bakmadan arkana
Esim mi daha mantıklı (uygulama üzerinden satılan) yoksa o ülkedeki bir operatörden almak mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,012
Üyeler
175,146
Son üye
zumberx
Geri