2 kilo fazla parasi odersin 100 150 lira felan tutar qncak bazen gorevli direkt geciriyorPegasus dan uçağım var bagaj hakkım 15kg benim çanta 16.5 kg geldi fark kaç TL olur ?
Pegasus dan uçağım var bagaj hakkım 15kg benim çanta 16.5 kg geldi fark kaç TL olur ?
Olur kanka bende ehliyet göstermiştim check-in yaparken Ehliyet kimlik yerine geçiyorBir Dipnot (İlginç ama Doğru): Babamın Pegasus ile Uçusu vardı oda giderken araba ile gitti gelirken uçakla gelecek.
Fazla kimlik tasımayı sevmez yanına Ehliyetini almıs ehliyet ile uçusa girebilmisEhliyetten Check in de oluyormus
Evet geçiyormus sanırsam Kimlik standartında o yüzden.Olur kanka bende ehliyet göstermiştim check-in yaparken Ehliyet kimlik yerine geçiyor
Hocam sen havacılık öğrencisi ve daha önce Pegasus ile uçuş yapmış birisi olarak hiç bir bilgi vermemişsin. Nereye konu kilit.Havacılık öğrencisi olarak ve daha önceden pegasus ile ucuş yapmıi biri olarak şöyle söyleyim sana eğer kabin bagajı dediğimiz Ucağa teslim etmiyceğin bir çanta veya kücük valizin var ise onun kg sınırını kaldırmışlardı covid döneminde ama Normal bagaj ise yurt içi 7kg olması lazım ekstra kilon olursa insiyafite bağlı geçirebilirler yada tartıp esktra ücret istiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu kilit.
Kapatabilirsin.
BodrumKnk nereye gidiyon.
kanka ben bir ay önce 10 kilo için 300 TL ödedim bilgin olsun olabildiğince bagajı aşma
5kg 200 yazıyor da 1.5kg fazlam var benim olmadı üstüme fazladan biseyler giyerim wkqbwhhwkgkgkfBuradan bir bak istersen PNR ve Soyad ile tam fiyat verir.Fazla ve Ek Bagaj için Bagaj Hakkı Satışı | Pegasus Hava Yolları
Standart bagaj hakkı bana yetmez diyorsan, belli bir ücret karşılığında ek bagaj satın alabilirsin. Hem ek bagaj hakkı almak hem de bagajını arttıran akıllı uçuş paketlerine göz atmak için hemen tıkla!www.flypgs.com
Hocam genellikle öyle 2 kiloya kadar çok takmıyorlar çoğunlukla olur da olay falan olursa üstüne giyersin poşete falan koyarsınBodrum
Mesaj otomatik birleştirildi:
5kg 200 yazıyor da 1.5kg fazlam var benim olmadı üstüme fazladan biseyler giyerim wkqbwhhwkgkgkf
Kanka daha ne söyleyim gözünü seveyim kabin bagajında pek siklerinde olmuyo eğer ucak altına vericekse checkinde tartıyolar limit üstü çıkarsa ödeme yapıyorsun bu kadar işteHocam sen havacılık öğrencisi ve daha önce Pegasus ile uçuş yapmış birisi olarak hiç bir bilgi vermemişsin. Nereye konu kilit.