Neler Yeni

Pegasusda fazla bagaj için ne kadar ödeme yapacağım

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Pegasus dan uçağım var bagaj hakkım 15kg benim çanta 16.5 kg geldi fark kaç tl olur ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Pegasus dan uçağım var bagaj hakkım 15kg benim çanta 16.5 kg geldi fark kaç TL olur ?
Buradan bir bak istersen PNR ve Soyad ile tam fiyat verir.

Neplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Berkay Arslanağız
Havacılık öğrencisi olarak ve daha önceden pegasus ile ucuş yapmıi biri olarak şöyle söyleyim sana eğer kabin bagajı dediğimiz Ucağa teslim etmiyceğin bir çanta veya kücük valizin var ise onun kg sınırını kaldırmışlardı covid döneminde ama Normal bagaj ise yurt içi 7kg olması lazım ekstra kilon olursa insiyafite bağlı geçirebilirler yada tartıp esktra ücret istiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu kilit.
Kapatabilirsin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Bir Dipnot (İlginç ama Doğru): Babamın Pegasus ile Uçusu vardı oda giderken araba ile gitti gelirken uçakla gelecek.
Fazla kimlik tasımayı sevmez yanına Ehliyetini almıs ehliyet ile uçusa girebilmis :D Ehliyetten Check in de oluyormus

Neplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Berkay Arslanağız
Bir Dipnot (İlginç ama Doğru): Babamın Pegasus ile Uçusu vardı oda giderken araba ile gitti gelirken uçakla gelecek.
Fazla kimlik tasımayı sevmez yanına Ehliyetini almıs ehliyet ile uçusa girebilmis :D Ehliyetten Check in de oluyormus
Olur kanka bende ehliyet göstermiştim check-in yaparken Ehliyet kimlik yerine geçiyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Havacılık öğrencisi olarak ve daha önceden pegasus ile ucuş yapmıi biri olarak şöyle söyleyim sana eğer kabin bagajı dediğimiz Ucağa teslim etmiyceğin bir çanta veya kücük valizin var ise onun kg sınırını kaldırmışlardı covid döneminde ama Normal bagaj ise yurt içi 7kg olması lazım ekstra kilon olursa insiyafite bağlı geçirebilirler yada tartıp esktra ücret istiyolar

Konuyu kilit.
Kapatabilirsin.
Hocam sen havacılık öğrencisi ve daha önce Pegasus ile uçuş yapmış birisi olarak hiç bir bilgi vermemişsin. Nereye konu kilit.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka ben bir ay önce 10 kilo için 300 tl ödedim bilgin olsun olabildiğince bagajı aşma

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Knk nereye gidiyon.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Knk nereye gidiyon.
Bodrum

kanka ben bir ay önce 10 kilo için 300 TL ödedim bilgin olsun olabildiğince bagajı aşma
Buradan bir bak istersen PNR ve Soyad ile tam fiyat verir.
5kg 200 yazıyor da 1.5kg fazlam var benim olmadı üstüme fazladan biseyler giyerim wkqbwhhwkgkgkf

Spacee

80+
Bodrum

5kg 200 yazıyor da 1.5kg fazlam var benim olmadı üstüme fazladan biseyler giyerim wkqbwhhwkgkgkf
Hocam genellikle öyle 2 kiloya kadar çok takmıyorlar çoğunlukla olur da olay falan olursa üstüne giyersin poşete falan koyarsın

Neplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Berkay Arslanağız
Uygunsuz Dil
Hocam sen havacılık öğrencisi ve daha önce Pegasus ile uçuş yapmış birisi olarak hiç bir bilgi vermemişsin. Nereye konu kilit.
Kanka daha ne söyleyim gözünü seveyim kabin bagajında pek siklerinde olmuyo eğer ucak altına vericekse checkinde tartıyolar limit üstü çıkarsa ödeme yapıyorsun bu kadar işte

Top Bottom