SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Sıkıntılıymış evet de böyle kalması normal mi?O anakartın bios güncellemesi sıkıntı. Araştırırsan görebilirsin. Büyük ihtimalle yandı.
Büyük ihtimalle normal. O anakarta bios güncelleme yapılmaması öneriliyor.Sıkıntılıymış evet de böyle kalması normal mi?
Ayrıca geçmiş olsun hocam.Arkadaşlar BIOS atarken bu şekilde kaldı hiç ilerlemiyor neden olabilir?
Yanmamıştır yav o düzelirBüyük ihtimalle normal. O anakarta bios güncelleme yapılmaması öneriliyor.
İşin komik yanı şu ki, ekran kartı vs vs yeni bios gerekiyor... Casper var ya bu casper...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca geçmiş olsun hocam.
Başlıkta yazıyor hocam.Hangi anakart bu
Güncellemeden önce flashlama moduna sokman lazımdı. Ayrıca bunun BIOS'u modlanmalı çünkü UEFI Boot devre dışı.Arkadaşlar BIOS atarken bu şekilde kaldı hiç ilerlemiyor neden olabilir?
Nasıl yaparız hocam şu kısımdan sonra?Güncellemeden önce flashlama moduna sokman lazımdı. Ayrıca bunun BIOS'u modlanmalı çünkü UEFI Boot devre dışı.
Pardon imzanizdaki anakart sandım. Kac dakikadir boyle bekliyor?Yanmamıştır yav o düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlıkta yazıyor hocam.
30 dakikadan fazla oldu hocam.Pardon imzanizdaki anakart sandım. Kac dakikadir boyle bekliyor?
Evet. Jumper yerini değiştirip update1 yaptım sonrasında eski konumuna alıp update 2 yaptım böyle kaldı.Bu modelde anakart uzerinde bulunan jumper ile bios guncellemesi yapabiliyormussunuz. O islemi yaptiniz mi?
PC'yi kapatın. EEPROM'u yazma moduna sokmak için jumperı flash soketine takmalısınız. İnternette bunun rehberi var.Nasıl yaparız hocam şu kısımdan sonra?