verctoisgonnaback
80+ Bronze
Beklemeye devam mı yoksa geçilir mi?
Hocam buglar vs. var denmişti, o yüzden.neyi bekliyorsunuz tam olarak hocam?ben 6 aydır kullanıyorum 0 sorun
ben denk gelmedim hiç.Hocam buglar vs. var denmişti, o yüzden.
6 yıl oldu mu yaneyi bekliyorsunuz tam olarak hocam?ben 6 aydır kullanıyorum 0 sorun
6 ay yazmış dostum :d6 yıl oldu mu ya
inme iniyodu bi an teknolojiyi bu kadar kaçırmış olamam dedim kasjda6 ay yazmış dostum :d
Şahsen ben öyle sananlardanım ama şuan geçeceğim gibi görünüyor.Milyar tane konu açıldı W11 ile ilgili. Evet, geçilir.
Çoğu kişi bug'dan kullanılamayan işletim sistemi falan sanıyor herhalde.
Ben uzun zamandır kullanıyorum staj yaptığım yerde W10 ile uygun olmayan cihazlar kasıyordu. İnatla bir şekilde ikna ettim artık iş yerinde de Windows 11 kullanıyoruz 0 sorun geçebilirsin.Şahsen ben öyle sananlardanım ama şuan geçeceğim gibi görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada geçerken hiçbir yedek vs. almama gerek var mı? Yani PC sıfırlamadan direk geçiriyor değil mi?
PC vs. sıfırlamıyor değil mi? İlk defa yapacağım da.1 yıldır kullanıyorum 1 tane bir sorun görmedim hatta performansa iyi geldi güncel olmak lazım bu zamanlarda bence geçin
BİOS'unu en son sürüme güncelle ondan sonra Windows 11'e geç. Temiz kurulum tavsiye ederim. Kullanıyorum yaklaşık 1 senedir memnunum, performans açısından problem yaşamadım. Tasarım olarakta güzel.Beklemeye devam mı yoksa geçilir mi?