Pentium E5200 den Quad Q8400 e geçmeli miyim?

Hocam farklı bir forumda böyle bir konu gördüm böyle bişey olabilir mi? Bir arkadaşımda da Dxdiag'da Fake GeForce 210 yazıyordu.
İlk defa bu tarz bir şey görüyorum. Aklıma sadece anakarttaki işlemci pinlerinin yamuk olabilme olasılığı geliyor.

Hocam işlemciyi almaya karar verdim yarın sorun olmazsa Papara kartıma 35 TL yükleyip bu işlemciyi alıyorum:

Gerekli alanları eksiksiz doldurup , Varsayılan sevkiyat adresi olarak ayarla deyip sipariş veriyorum. Başka yapmam gereken bir işlem yok değil mi?
Hayır onun dışında bir şey yapmana gerek yok. TC kimliğini filan isteyecek onları da gireceksin sipariş tamamlanacak.
Kapıda gümrük vergisi ödemen gerektiğini unutma.

Hayır onun dışında bir şey yapmana gerek yok. TC kimliğini filan isteyecek onları da gireceksin sipariş tamamlanacak.
Kapıda gümrük vergisi ödemen gerektiğini unutma.
Tamam hocam teşekkürler kargo yaklaşık 60 günde geleceği için unutabilirim belki :) onun dışında diyeceğim başka bişey yok zaten ürün 4.9 yıldız almış baya da bir satılması var güvenden yana bir problem yok. Aklıma gelmişken sorayım aliexpress kargolarında kargo takibi mümkün mü yoksa kargo Türkiye sınırları içine girdiğinde mi takip edilebilir sadece?

Tamam hocam teşekkürler kargo yaklaşık 60 günde geleceği için unutabilirim belki :) onun dışında diyeceğim başka bişey yok zaten ürün 4.9 yıldız almış baya da bir satılması var güvenden yana bir problem yok. Aklıma gelmişken sorayım aliexpress kargolarında kargo takibi mümkün mü yoksa kargo Türkiye sınırları içine girdiğinde mi takip edilebilir sadece?
Rica ederim. Kargo takibi yapılabiliyor, internetten takip numarasının nasıl alındığına bakabilirsin.

Rica ederim. Kargo takibi yapılabiliyor, internetten takip numarasının nasıl alındığına bakabilirsin.
https://tr.aliexpress.com/item/3262...&terminal_id=c29fa901330d470ebd13e19bee224a39

Hocam kartıma parayı attım tam alacaktım işlemciyi adres bilgilerini vs. girdim normalde 35 TL yetiyordu kargo dahil kuponla beraber 50 TL attım şuan fiyat 54.72 olarak gözüküyor. (kartımda 53.47 var)
1611320533745.png

Bakın birde 21.50 vergi yazıyor aşağıda o ne oluyor? Gümrük vergisi kapıda kargocuya ödeniyor demiştiniz artık sipariş esnasında mı ödeniyor? Bilgilendirirseniz sevinirim

https://tr.aliexpress.com/item/3262...&terminal_id=c29fa901330d470ebd13e19bee224a39

Hocam kartıma parayı attım tam alacaktım işlemciyi adres bilgilerini vs. girdim normalde 35 TL yetiyordu kargo dahil kuponla beraber 50 TL attım şuan fiyat 54.72 olarak gözüküyor. (kartımda 53.47 var)
Alıntıyı görüntüle

Bakın birde 21.50 vergi yazıyor aşağıda o ne oluyor? Gümrük vergisi kapıda kargocuya ödeniyor demiştiniz artık sipariş esnasında mı ödeniyor? Bilgilendirirseniz sevinirim
Normalde dediğin gibi kuponla birlikte 35 TL civarı tutuyor ancak 21 TL vergiyi de katmışlar.
Bunun hakkında bir bilgim yok, ilk defa görüyorum. @Mert Özkaya

Alıntıyı görüntüle

Bende ilk defa bu tarz vergi olayı görüyorum.
Satıcıya sormanızda fayda var.

Hocam peki ne yazmalıyım Hello I want to buy products from Turkey. However, when I entered my information, there was an additional tax increase of 21.50 TL. What is this tax? böyle bir yazı uygun mudur.
Post automatically merged:

Arkadaşa çok iyi yardım etmişsin hocam. Benim teşekkür edesim geldi. 😁
Adam işini gücünü bıraktı bana yardım ediyor resmen :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,413
Üyeler
191,094
Son üye
emrhannq
Geri