12 megapiksel seçeneği de vardır, ayarlardan 12 megapikseli seçip o şekilde çek.Hocam telefonumun kamerası 48 megapiksel olduğu için resim boyutu 4mb'ı geçiyor bir yöntem önerebilir misiniz atabilmem için.
Rahatlıkla okunuyor, çift 12V kanalından toplamda 264W verebiliyor. 300W'lık bir güç kaynağı için gayet iyi.
Hm güzel o zaman alabilirim işlemciyiRahatlıkla okunuyor, çift 12V kanalından toplamda 264W verebiliyor. 300W'lık bir güç kaynağı için gayet iyi.
Yani yetmeme ihtimali olduğunu sanmıyorum.![]()
Hayır sorun çıkartmaz, CSGO için yeterli bir işlemci. Ancak ekran kartın GT 210, aşırı yüksek bir FPS bekleme.Hm güzel o zaman alabilirim işlemciyicsgo gibi oyunlarda sorun çıkarmaz diye umuyorum.
Kuponu kullandıktan sonra fiyat ne kadar gözüküyorsa o kadar para yükle. Gümrük vergisini kapıda ödüyorsun.Hocam paparaya para yatırıp alıcamda 78 TL lik kupon kullanıpta alıcağım işlemciyi gümrük vs garanti olsun diye kaç TL yatırmalıyım karta?
Gümrük vergisini kargo gelince elden mi ödüyorum? Bunu öğrendiğim iyi oldu son olarak csgo işlemci odaklı bir oyun diye biliyorum 1024x768 de ve minimium ayarlarda akıcı oynayabilirim diye düşünüyorum zaten 4 aya falan imzamdakine yakın bir bilgisayar alacağım.Kuponu kullandıktan sonra fiyat ne kadar gözüküyorsa o kadar para yükle. Gümrük vergisini kapıda ödüyorsun.
Evet kapıda elden ödüyorsun. 1024x768P'de sorunsuz oynatacağını düşünüyorum.Gümrük vergisini kargo gelince elden mi ödüyorum? Bunu öğrendiğim iyi oldu son olarak csgo işlemci odaklı bir oyun diye biliyorum 1024x768 de ve minimium ayarlarda akıcı oynayabilirim diye düşünüyorum zaten 4 aya falan imzamdakine yakın bir bilgisayar alacağım.
Tamam hocam sağolun. Son bir sorum olacak https://gumruk-vergisi.hesaplama.net gibi sitelerde gümrük hesaplarken indirimli fiyattan mı hesaplıyorum yoksa ürünün kendi fiyatından mı hesaplıyoruz?Evet kapıda elden ödüyorsun. 1024x768P'de sorunsuz oynatacağını düşünüyorum.
İşlemci 1 aya gelir, geriye 3 ay kalıyor.![]()
Ürünün kendi fiyatından hesaplıyorsun diye biliyorum.Tamam hocam sağolun. Son bir sorum olacak https://gumruk-vergisi.hesaplama.net gibi sitelerde gümrük hesaplarken indirimli fiyattan mı hesaplıyorum yoksa ürünün kendi fiyatından mı hesaplıyoruz?