Pentium E5200 den Quad Q8400 e geçmeli miyim?

IMG20210119170659.jpg

Post automatically merged:

Umarım okunuyordur

Rahatlıkla okunuyor, çift 12V kanalından toplamda 264W verebiliyor. 300W'lık bir güç kaynağı için gayet iyi.
Yani yetmeme ihtimali olduğunu sanmıyorum. :)
Hm güzel o zaman alabilirim işlemciyi :) csgo gibi oyunlarda sorun çıkarmaz diye umuyorum.

Hocam paparaya para yatırıp alıcamda 78 TL lik kupon kullanıpta alıcağım işlemciyi gümrük vs garanti olsun diye kaç TL yatırmalıyım karta?

Hocam paparaya para yatırıp alıcamda 78 TL lik kupon kullanıpta alıcağım işlemciyi gümrük vs garanti olsun diye kaç TL yatırmalıyım karta?
Kuponu kullandıktan sonra fiyat ne kadar gözüküyorsa o kadar para yükle. Gümrük vergisini kapıda ödüyorsun.

Kuponu kullandıktan sonra fiyat ne kadar gözüküyorsa o kadar para yükle. Gümrük vergisini kapıda ödüyorsun.
Gümrük vergisini kargo gelince elden mi ödüyorum? Bunu öğrendiğim iyi oldu son olarak csgo işlemci odaklı bir oyun diye biliyorum 1024x768 de ve minimium ayarlarda akıcı oynayabilirim diye düşünüyorum zaten 4 aya falan imzamdakine yakın bir bilgisayar alacağım.

Gümrük vergisini kargo gelince elden mi ödüyorum? Bunu öğrendiğim iyi oldu son olarak csgo işlemci odaklı bir oyun diye biliyorum 1024x768 de ve minimium ayarlarda akıcı oynayabilirim diye düşünüyorum zaten 4 aya falan imzamdakine yakın bir bilgisayar alacağım.
Evet kapıda elden ödüyorsun. 1024x768P'de sorunsuz oynatacağını düşünüyorum.
İşlemci 1 aya gelir, geriye 3 ay kalıyor. :)

Tamam hocam sağolun. Son bir sorum olacak https://gumruk-vergisi.hesaplama.net gibi sitelerde gümrük hesaplarken indirimli fiyattan mı hesaplıyorum yoksa ürünün kendi fiyatından mı hesaplıyoruz?
Ürünün kendi fiyatından hesaplıyorsun diye biliyorum.
Çünkü kupon ve satıcının bir alakası yok, satıcı ürünü gönderirken koyduğu fiyattan yolluyor olmalı.

Hocam farklı bir forumda böyle bir konu gördüm böyle bişey olabilir mi? Bir arkadaşımda da Dxdiag'da Fake GeForce 210 yazıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,879
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri